Header Ads


Unlabelled Κούγιας: "Οι δικαστές κοίταξαν να βγάλουν το μεροκάματο"

Κούγιας: "Οι δικαστές κοίταξαν να βγάλουν το μεροκάματο"


Ο Αλέξης Κούγιας φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 κι εξέφρασε την άποψη του για την επιστροφή των τριών βαθμών στον ΠΑΟΚ.


Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ και γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Οι Κουτσομπόληδες" του Sport24 Radio 103,3 και σχολίασε την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων.

Συγκεκριμένα, είπε: Θα σας πως ακριβώς πως το νιώθω. "Πρώτον, ποδοσφαιρικά είναι δίκαιο. Είναι άδικο ο ΠΑΟΚ, που έχει κερδίσει στο γήπεδο τόσα πράγματα, να μην πάρει ένα πρωτάθλημα το οποίο το δικαιούται με την εικόνα που έχει, γιατί ένας αληταράς πέταξε ένα αντικείμενο που μπορεί να σκοτώσει κιόλας.

Να ξέρετε ότι το αντικείμενο ζυγίζει 400 γραμμάρια και μπορεί να σκοτώσει και άνθρωπο. Για αυτό και ο εισαγγελέας στη Θεσσαλονίκη, που δεν είναι ούτε Ολυμπιακός, ούτε ΑΕΚ, άσκησε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Επικίνδυνη σωματική βλάβη είναι αυτή, με την οποία μπορεί να κινδυνέψει ένας άνθρωπος από αυτή. Θα μπορούσε να χάσει το μάτι του, να πάθει το οτιδήποτε.
Από την άλλη πλευρά, είναι προκλητική παράβαση των νόμων. Κρίμα για τους δικαστές που την εξέδωσαν. Κοίταξαν περισσότερο το μεροκάματό τους, παρά να αποδώσουν δικαιοσύνη. 

Ξαναγυρίζουμε στην εποχή των δικαστών κυριαρχίας Κόκκαλη και Μαρινάκη, που όποιος ήταν απέναντί τους εξοντωνόταν και όποιος ήταν μαζί τους είχε τις καλύτερες αποφάσεις. Όπως έγινε και με το «Κοριόπολις», που τους έσωσαν όλους από τον υποβιβασμό και ήρθε μετά η κυβέρνηση ουσιαστικά, με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, και απέδωσε δικαιοσύνη και υποβιβάστηκαν δύο από τις ομάδες που ήταν προκλητικές, καθώς η Πρωτοβάθμια Επιτροπή είχε υποβαθμίσει τον Λεβαδειακό, τον Αστέρα Τρίπολης και άλλες ομάδες.

Γυρίζουμε στη μαύρη εποχή της αθλητικής δικαιοσύνης. Αυτό που γίνεται πια είναι προκλητικό. Όποιος είναι απέναντι στον κ. Σαββίδη και τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ, τιμωρείται. Ήδη για τη δική μου ομάδα έχουν ανατραπεί, μετά το επεισόδιο μου με τον Ελ Καντουρί, δύο αποφάσεις. Η μία αφορούσε τον κ. Αναστασιάδη και η άλλη τον ποδοσφαιριστή Μπόγιοβιτς, που είχαμε στη Football League, μόνο και μόνο διότι εγώ τα έβαλα με τον κ. Σαββίδη. Αύριο, όποιος τα βάλει με τον καινούριο χαλίφη της ΕΠΟ θα έχει την ίδια μεταχείριση.

Εκτιμώ πολύ τον τακτικό δικαστή, τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων, του οποίου ο πατέρας ήταν σοβαρός δικαστής και Αρεοπαγίτης. Επίσης δε θέλω να πιστέψω ότι αυτά που γίνονται στην Επιτροπή Εφέσεων θα αρχίσουν να γίνονται στην Επιτροπή Δεοντολογίας, διότι εκεί θα γίνουν πράγματα τα οποία δεν θα τα έχετε ξαναδεί.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ή αθωώνεις τον ΠΑΟΚ τελείως, αν θέλεις να πάρεις μία απόφαση, αλλά θα πρέπει να είναι κόντρα στους κανονισμούς. Δεν μπορείς, όμως, και να ικανοποιήσεις και τον Ολυμπιακό, διότι ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε κάτι στο γήπεδο. Εάν υπάρχει τραυματισμός πρέπει να αφαιρέσεις τους βαθμούς και φέτος και του χρόνου και να υπάρχει και απαγόρευση της έδρας. Δεν μπορεί να δικάζεις αλά καρτ.

Δε θέλω να πιστέψω ότι οι συγκεκριμένοι δικαστές σκέφτηκαν ότι παίρνουν αρκετά χρήματα στην Επιτροπή Εφέσεων, ένα δεύτερο μισθό, και λειτούργησαν με αυτό τον τρόπο. Είναι προκλητική για τη δικαιοσύνη αυτή η απόφαση".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.