Header Ads


Διεθνώς ρεζίλι το ελληνικό ποδόσφαιρο και από τον Χουλτ - Απίστευτες ατάκες για Τούμπα!

Διεθνώς ρεζίλι το ελληνικό ποδόσφαιρο και από τον Χουλτ - Απίστευτες ατάκες για Τούμπα!


Δεν μπορούσε να πιστέψει όσα έζησε στο ντέρμπι ο Σουηδός!


Ο Νίκλας Χουλτ ήταν σοκαρισμένος από τα γεγονότα του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που δεν ολοκληρώθηκε, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στην «Aftonbladet» της Σουηδίας.

Ο αμυντικός της ΑΕΚ τόνισε ότι αυτό που συνέβη στην Τούμπα ήταν τρελό, ενώ αναφέρθηκε στην εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Χουλτ συνόψισε τα λεγόμενά του με την χαρακτηριστική ατάκα «όσα έχω βιώσει σε δύο χρόνια εδώ, άλλοι δεν θα έχουν ζήσει σε μία ολόκληρη καριέρα», η οποία δεν τιμά καθόλου το ποδόσφαιρο της χώρας μας!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Ο διαιτητής κατακύρωσε αρχικά το γκολ και φυσικά διαμαρτυρηθήκαμε. Έγινε σύσκεψη με τον βοηθό και το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Υπήρχε ήδη χάος στο γήπεδο, μέχρι που ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης μπήκε στο γήπεδο με τους σωματοφύλακές του. Από εκεί και μετά με δυσκολία μπορείς να περιγράψεις τι έγινε».

- Κατάλαβες ποιος ήταν;

«Ναι, ήμουν ενήμερος για αυτόν. Στην Ελλάδα γρήγορα καταλαβαίνεις ποιος είναι ποιος».

- Είδες το όπλο που είχε πάνω του;

«Όχι δεν το είδα τότε. Αλλά έχω δει τις φωτογραφίες, όπως όλοι»

- Τι πιστεύεις;

«Ότι δεν είναι ωραίο. (μετά από μία παύση μερικών δευτερολέπτων) Φυσικά είναι κάτι εντελώς τρελό. Κανείς μας δεν κατάλαβε τι ακριβώς γινόταν. Υπήρχε τέτοιο χάος ανάμεσα σε παίκτες, παράγοντες και των δύο ομάδων, υπευθύνων ασφαλείας. Όλοι ήταν μέσα. Ακόμα δεν ξέρω τι να πιστέψω. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Φυσικά και συζητάμε ακόμα για το τι έγινε χθες. Η διοίκηση της ομάδας θέλει να συγκεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο και κάποιοι άλλοι να ασχοληθούν με αυτό που έγινε. Η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει το πρωτάθλημα εδώ και 24 χρόνια και τώρα το πρωτάθλημα διακόπτεται επ’ αόριστον. Εμείς είχαμε μία φανταστική σεζόν και τώρα συμβαίνει αυτό. Αν δεν καταφέρουμε να έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το πρωτάθλημα θα είναι τρομερό. Είμαστε σοκαρισμένοι. Την ίδια στιγμή όσα έχω βιώσει σε δύο χρόνια εδώ, άλλοι δεν θα έχουν ζήσει σε μία ολόκληρη καριέρα».

- Πως μπορεί να μπει μία τάξη σε αυτό το χάος;

«Δεν ξέρω. Λέγεται ότι όλες οι ομάδες έχουν τους δικούς τους δικαστές, κάποιοι εντός της ομοσπονδίας είναι κοντά σε αυτούς. Υπάρχει τόση δύναμη, τόσα χρήματα που είναι στην μέση. Δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι η λύση σε αυτό το χάος, αλλά ελπίζω ότι θα είναι το τελευταίο κρούσμα που συνέβη και τώρα να γίνει πραγματικά κάτι».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.