Header Ads


Unlabelled Ο αλλαγμένος Μπακασέτας

Ο αλλαγμένος Μπακασέτας


Ο Τάσος Μπακασέτας για ένα ακόμα ματς, αυτό με τον Πανιώνιο (4/3), παρουσίασε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει πως φέτος διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.


Φαίνεται να έχει «βρει» την θέση του στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας, καθώς όταν είχε έρθει φάνηκε πως…δεν χωρούσε στον τρόπο παιχνιδιού του Μανόλο Χιμένεθ, καθώς η ΑΕΚ ήταν πλήρης σε κάθε θέση.

Μετά την αποχώρηση των Βάργκας, Τρόιστασον και Ροντρίγκες αλλά και τον τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου, ο Τάσος Μπακασέτας βρέθηκε στην πρώτη θέση των παικτών που χρησιμοποιεί ανελλιπώς ο προπονητής.

Ωστόσο δεν μπορεί να πει κανείς πως αποτελεί δευτερο-τρίτη επιλογή. Αντίθετα δείχνει απόλυτα ικανός να ανταπεξέλθει σε κάθε περίσταση και να προσφέρει τα μέγιστα στην ΑΕΚ. Ο Χιμένεθ τον εμπιστεύεται και τον σέβεται τόσο για τον εργατικό του χαρακτήρα αλλά και τον σεβασμό που δείχνει στην ομάδα.

Είναι από τους παίκτες που δεν βάζουν το «εγώ» τους πάνω από το σύνολο, από εκείνους που δεν θα επιχειρήσουν να κάνουν μία εντυπωσιακή τρίπλα ή προσπάθεια, αν ξέρουν πως θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν στο γκολ με άλλον τρόπο.

Έχει, δηλαδή, στοιχεία ενός παίκτη που κάνει πολύ καλή δουλειά «σιωπηρά». Δουλεύει για την ομάδα και αγωνίζεται για αυτήν. Οι ανάγκες της Ένωσης των έχουν καθιερώσει στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Έχει αποκτήσει έναν ρόλο περισσότερο δημιουργού παρά εκτελεστή.

Ο τρόπος που αγωνίζεται η ΑΕΚ, με τα ανεβάσματα των πλάγιων μπάκ, του δίνουν την δυνατότητα να συγκλίνει προς την περιοχή, να δημιουργεί υπερ-αριθμία στις επιθέσεις και να επιχειρεί σουτ με το «φαρμακερό» αριστερό πόδι που διαθέτει.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.