Header Ads


Ψυχάρες στους «8» της Ευρώπης!!!

Ψυχάρες στους «8» της Ευρώπης!!!


Η Βασίλισσα με μια επική ανατροπή κατάφερε μέσα στη Τσεχία να πάρει την πρόκριση για τους «8» του Basketball Champions League απέναντι στη Νίμπουρκ με 82-93 ισοφαρίζοντας το πρώτο ματς του ΟΑΚΑ. Χάρις λαμπρός την οδήγησε, οι Πάντερ και Βασιλόπουλος τα καθοριστικά καλάθια της πρόκρισης, ενώ όλοι στη τελευταία περίοδο ήταν συγκλονιστικοί και κατάφεραν την πρόκριση.






Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς της Τσεχίας και με έναν πολύ ζεστό Λαρεντζάκη κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τρίποντο, αλλά και να αποκτήσει γρήγορα μια διαφορά έξι πόντων στο έκτο λεπτό της πρώτης περιόδου με σκορ 11-17. Στη συνέχεια όμως κάποια λάθη των παικτών του Ντράγκαν Σάκοτα είχε ως αποτέλεσμα να καταφέρουν οι Τσέχοι να μειώσουν και να φτάσουν στη λήξη της πρώτης περιόδου στο ένα πόντο διαφορά και με σκορ 21-22.

Στη δεύτερη περίοδο η Ένωση συνέχισε το ίδιο δυνατά όπως στη πρώτη περίοδο, καταφέρνοντας να χτίσει μια διαφορά φτάνοντας το σκορ στο 34-40. Όμως, ο Ρέι της Νίμπουρκ απάντησε με δυο συνεχόμενα τρίποντα και έφτασε την διαφορά στο -2, όπου στο τέλος οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ ημιχρόνου 40-42.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βασίλισσα ήταν τελείως αγνώριστη σε σύγκριση με το πρώτο. Οι Τσέχοι μπήκαν δυνατά και αποφασισμένοι να μην απειληθούν καταφέρνοντας να περιορίσουν επιθετικά την Ένωση, παρότι οι Κιτρινόμαυροι δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό στη δική τους άμυνα, έχοντας ως αποτέλεσμα να αποκτήσει προβάδισμα η Νίμπουρκ με 50-45, ενώ στο τέλος της τρίτης περιόδου βρέθηκε να προηγείται με 68-64.

Στη τέταρτη και τελευταία περίοδο η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά με τον Χάρις να την οδηγεί απ’ το χεράκι για την ανατροπή και την πρόκριση. Όμως, οι Τσέχοι παρά το αρχικό «σοκ» που ήταν εμφανές στη συνέχεια ισορρόπησαν το ματς και συνεχώς βρισκόντουσαν κοντά στο σκορ. Η Βασίλισσα όμως δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα, καθώς στο τελευταίο πεντάλεπτο με τους συγκλονιστικούς, Χάρις, Πάντερ και Βασιλόπουλο, αλλά και με την βοήθεια των υπολοίπων στην άμυνα, έκαναν την μεγάλη ανατροπή στο ματς και ανέτρεψαν και το σκορ του πρώτου αγώνα, με τελικό σκορ 82-93.

Η Ένωση πήρε την μεγάλη πρόκριση στους «8» του Basketball Champions League, απέναντι στη Νίμπουρκ με επική ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα μέσα στην Τσεχία, ισοφαρίζοντας το σκορ 11 πόντων απ’ το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ.

ΝΙΜΠΟΥΡΚ: Μπέντα, Μπόχατσικ 13 (3/8 τρίποντα), Ντέιβις 6, Χρούμπαν 15 (2 τρίποντα, 8 ριμπάουντ), Κριτζ 6, Λόρενς 11 (6 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Πέτερκα 6 (1), Πούμπρλα 5 (7 ριμπάουντ), Ρέι 18 (3/10 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Βιόραλ 2.

ΑΕΚ: Γκριν 2 (1/5 σουτ, 6 ασίστ), Χάρις 36 (9/14 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 9/10 βολές), Χάντερ 8 (4 ριμπάουντ), Τζέιμς 6, Καββαδάς, Λαρεντζάκης 11 (3/3 τρίποντα), Μαυροειδής 4, Πάντερ 9 (1), Σάκοτα 11 (2), Βασιλόπουλος 3 (1), Ξανθόπουλος 3 (1).

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.