Header Ads


Unlabelled Στους «4» της Ευρώπης η ΑΕΚ!

Στους «4» της Ευρώπης η ΑΕΚ!


Μεγαλειώδη πρόκριση στα ημιτελικά του τσάλεντζ καπ του χάντμπολ πήρε η ΑΕΚ που επικράτησε με 32-18 της Μπέρχεμ στον επαναληπτικό ημιτελικό των δύο ομάδων στο Λουξεμβούργο.


Η Ένωση που είχε στις αποσκευές της τη διαφορά των επτά γκολ του πρώτου αγώνα έδειξε με το ξεκίνημα ότι είναι το αφεντικό του αγώνα. Με Χόγκας, Ζαμπούνη και Βραζάλιτσα η ομάδα του Νίκου Γραμματικού πήρε τα ηνία του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι με εύστοχο τετ α τετ του Ζαμπούνη διαμόρφωσαν το 14-7 φτάνοντας τη διαφορά στα επτά γκολ. Με αυτή τη διαφορά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια (8-15) για το πρώτο ημίχρονο μετά από γκολ του Βραζάλιτσα.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε πραγματικό πάρτι για την ομάδα του Νίκου Γραμματικού. Οι «κιτρινόμαυροι» που είχαν τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια αύξαναν διαρκώς τη διαφορά φτάνοντας στο τελικό 32-18 που ολοκλήρωσε τον θρίαμβο.

Η ΑΕΚ κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικό παίρνοντας δύο νίκες στα προημιτελικά. Μετά το τέλος του αγώνα και την οριστικοποίηση της πρόκρισης οι παίκτες και το τεχνικό τιμ έστησαν ένα «πάρτι» μαζί με τους οπαδούς της Ένωσης που τους ακολούθησαν μέχρι το Λουξεμβούργο.

Η ΑΕΚ στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ντιναμό Βίκτορ (Ρωσία)- Μαδέιρα (Πορτογαλία) με πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στις 21-22 Απριλίου και τον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ 28-29 Απριλίου.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.