Header Ads


Unlabelled Οπαδοί της ΑΕΚ ταξίδεψαν 301 χλμ. για να "ντοπάρουν" τους παίκτες!

Οπαδοί της ΑΕΚ ταξίδεψαν 301 χλμ. για να "ντοπάρουν" τους παίκτες!


Οπαδοί της ΑΕΚ ταξίδεψαν από την Αλεξανδρούπολη στην Θεσσαλονίκη, για να δώσουν μήνυμα στους ποδοσφαιριστές ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ (11/03, 19:30).


Η αντίδραση των οπαδών της ΑΕΚ στη μεταμεσονύχτια απόφαση της επιτροπής εφέσεων, ήταν να στείλουν μήνυμα στην ομάδα για τη νίκη στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Με κάθε τρόπο αυτά τα μηνύματα, έφταναν από νωρίς σήμερα (11/03) το πρωί, στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Ένωσης.

Το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα, είναι πως υπήρξαν οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι ταξίδεψαν 301 χιλιόμετρα από την Αλεξανδρούπολη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παραδώσουν ένα γράμμα για τους ποδοσφαιριστές. Το γράμμα παραδόθηκε στον τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ Βασίλη Δημητριάδη και έφτασε στα χέρια όλων των παικτών της Ένωσης.

Γράφτηκε ξημερώματα, μετά και την απόφαση της επιτροπής εφέσεων. Και η κεντρική του ιδέα, έχει να κάνει με την προοπτική να παίξουν οι παίκτες της ΑΕΚ για την φανέλα και την ιστορία της ομάδας, σ’ αυτή την μοναδική ευκαιρία που τους παρουσιάζεται στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Επίσης ανάλογες προτροπές, φτάνουν και μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων στους ανθρώπους της ΑΕΚ, προκειμένου να μεταφερθούν στους παίκτες.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.