Header Ads


Unlabelled Μέρες… 1994 στην ΑΕΚ

Μέρες… 1994 στην ΑΕΚ


Χαμόγελα αισιοδοξίας για το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια στην ΑΕΚ, που μπορεί να «καθαρίσει» τον τίτλο στην Τούμπα. 


Η Κυριακή ήταν ονειρεμένη για την ΑΕΚ, καθώς πέραν της νίκης της επί του Πανιωνίου, είδε τον ΠΑΟΚ να χάνει στην Τρίπολη και τον Ολυμπιακό να μένει στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό. Πλέον οι «κιτρινόμαυροι» είναι το φαβορί για τον τίτλο και να πλησιάζουν στο πρώτο τους πρωτάθλημα μετά το μακρινό 1994.

Εφόσον σήμερα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τότε η «Ένωση» που βρίσκεται στους 54 βαθμούς θα αποκτήσει αέρα πέντε βαθμών από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και επτά από τους «ερυθρόλευκους», έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε (κι εφόσον δεν υπάρξει κάποια ανατροπή από τις εφέσεις).

Είναι προφανές πως αν η ΑΕΚ δεν ηττηθεί στην Τούμπα, η οποία συν τοις άλλοις θα είναι άδεια εφόσον εκδοθεί σήμερα η ποινή για τον ΠΑΟΚ, θα αγκαλιάσει τον τίτλο, αφού στις εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές έχει βατό πρόγραμμα απέναντι σε Παναθηναϊκό (εντός), Πλατανιά (εκτός), Λεβαδειακό (εντός), Κέρκυρα (εκτός) και Απόλλωνα Σμύρνης (εκτός).

Προσγείωση εν όψει Τούμπας 

Τα χαμόγελα περισσεύουν, ωστόσο στην ΑΕΚ γνωρίζουν καλά πως θα χρειαστεί ακόμη προσπάθεια για να πετύχουν τον μεγάλο τους στόχο. Ο Μανόλο Χιμένεθ πρώτος από όλους τονίζει από χθες πως απλώς έγινε ένα βήμα και τίποτα δεν έχει κριθεί. Για την ώρα, μετά τις απαραίτητες ανάσες, όλα τα βλέμματα θα στραφούν στο ντέρμπι της Τούμπας.

Εκεί η «Ένωση» θα έχει σχεδόν πλήρες οπλοστάσιο, καθώς διαθέσιμοι αναμένεται να είναι οι Τσιγκρίνσκι, Σιμόες και Χουλτ, ενώ για πρώτη φορά μετά από ενάμιση μήνα δεν θα έχει δύο αλλά ένα ματς στην εβδομάδα που άρχισε. Ο Όγκνιεν Βράνιες που χθες συμπλήρωσε επτά κάρτες δεν πρόκειται να δηλωθεί να απουσιάσει φυσικά στο προσεχές παιχνίδι αλλά σε ένα από αυτά που ακολουθούν, ενώ υπενθυμίζεται πως ο Λιβάγια έχει δηλωθεί να χάσει τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Πλατανιά.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.