Header Ads


Βετούλας: «Δεν μπορούσαμε να μαρκάρουμε τρεις παίκτες που δεν είχαν κίτρινη φανέλα…»

Βετούλας: «Δεν μπορούσαμε να μαρκάρουμε τρεις παίκτες που δεν είχαν κίτρινη φανέλα…»


Έντονα παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Νίκος Βετούλας μετά την ήττα του Ρεθύμνου από την ΑΕΚ. 


Την έντονη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία που είχε το Ρέθυμνο στην ήττα από την ΑΕΚ, εξέφρασε ο Νίκος Βετούλας, ο οποίος αναφέρθηκε στις 20 παραπάνω βολές που είχε η Ένωση, αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν μπορούσε να μαρκάρει τους τρεις παίκτες που δεν φορούσαν… κίτρινη φανέλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε Νίκος Βετούλας:

«Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, γι' αυτούς που το παρακολούθησαν. Ήταν ανταγωνιστικό, είχε ωραίες φάσεις από αθλητές που έχουν αθλητικά προσόντα, χωρίς όμως ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα. Όσον αφορά στο παιχνίδι, από τη στιγμή που είχαμε 20 λιγότερες βολές, ήταν φυσιολογικό να χάσουμε. Συνήθως οι προπονητές στην προπόνηση κάνουμε κάποια πράγματα, όσον αφορά στην αντιμετώπιση, για καταστάσεις με 5 εναντίον 4, 5 εναντίον 3, αλλά 5 εναντίον 8 δεν το έχω ξανακάνει. Δεν μπορούσαμε να μαρκάρουμε τρεις παίκτες που δεν είχαν κίτρινη φανέλα.

Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια, μπορεί να μην αρέσει που το λέω, αλλά είναι η πραγματικότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μας αντιμετώπισαν και δεν μας σεβάστηκαν το ίδιο. Τώρα οι άλλες δικαιολογίες για να καλύψουν ο ένας τον άλλον, είναι για αυτούς που δεν ξέρουν. Είμαι τόσα χρόνια στο μπάσκετ. Ξεκινάμε ένα παιχνίδι 7-2, 7-1 και μετά κοιτάνε πόσα είναι τα φάουλ για να το ισορροπήσουν. Παρόλα αυτά είχαμε και 10 φάουλ περισσότερα, που δεν παίξαμε πιεστική άμυνα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, καλή συνέχεια, να εκπληρώσει τους στόχους και τον βασικό, το Κύπελλο και καλή συνέχεια στην Ευρώπη».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.