Header Ads


Unlabelled Οργή στον Ολυμπιακό: «Μαζί με τους εχθρούς οι Κόκκαλης - Θεοδωρίδης»

Οργή στον Ολυμπιακό: «Μαζί με τους εχθρούς οι Κόκκαλης - Θεοδωρίδης»


Η εφημερίδα «Πρωταθλητής - Γαύρος» επιτίθεται με πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς στο οπισθόφυλλο της σε Σωκράτη Κόκκαλη και Θόδωρο Θεοδωρίδη μεταφέροντας την οργή της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους δύο άνδρες.


Εκτός ελέγχου μοιάζει πλέον να είναι η κατάσταση στον Ολυμπιακό, με τα βέλη της διοίκησης της πειραϊκής ΠΑΕ να στοχεύουν και σε πρόσωπα εντός της «ερυθρόλευκης» οικογένειας. Το ένθετο «Ο ΓΑΥΡΟΣ» της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής» κυκλοφορεί σήμερα έχοντας στο οπισθόφυλλο του την φωτογραφία του γιου του Σάββα Θεοδωρίδη, Θόδωρου, και του πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη με σαφώς ειρωνικό και άκρως επιθετικό τίτλο «Και τώρα δοξάστε τους», κατηγορώντας τους δύο άνδρες ότι έχουν παίξει τεράστιο ρόλο στην πτώση της ομάδας από την κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι έξαλλη με τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη γιατί αφήνει χωρίς έλεγχο τους διαιτητές και κατηγορεί τον Σωκράτη Κόκκαλη γιατί δεν «μαζεύει» τον «φίλο του» (σ.σ. Θωμά Μητρόπουλο)!

Το ερυθρόλευκο έντυπο κατατάσσει τους δύο άνδρες ως συνενόχους των «εχθρών του Ολυμπιακού» και αναφέρεται σε πρόσωπα που «κάθονται έξω από τα τείχη του Ολυμπιακού και λιιθοβολούν την ομάδα μαζί με τους εχθρούς». Το κείμενο της εφημερίδας έχει ως εξής:

* Στις δύσκολες ώρες που περνάει ο Ολυμπιακόςς, παίζει ρόλο πόσοι μένουν στα τείχει και φυλάνε τις πολεμίστρες, ενώ μετράει ιδιαίτερα και πόσοι από τους μέσα, κάθονται απέξω και λιθοβολούν μαζί με τους εχθρούς!

* Στην Πλατεία Αλεξάνδρας προφανώς και κρατούν την ψυχραιμία τους σε αυτή την άσχημη περίοδο που διανύει αγωνιστικά η ομάδα και επί τούτου θα φροντίσουν να γίνει ό,τι είναι απαραίτητο για να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά αυτή η εικόνα.

* Παρά ταύτα, στη διοίκηση του Ολυμπιακού αισθάνονται πικρία και για τα όσα συμβαίνουν στην διαιτησία, στην εποχή της... κάθαρσης, υπό την ανοχή του ισχυρού άνδρα της ΟΥΕΦΑ, Θόδωρου Θεοδωρίδη από τη στιγμή μάλιστα που έχει την ευθύνη της «»επιτήρησης» της ΕΠΟ του Γραμμένου.

*Οπως και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ένας εκ των πρωταγωνιστών της εις βάρος του Ολυμπιακού ιστορίας είναι ο Θ. Μητρόπουλος, επιστήθιος φίλος του Σωκράτη Κόκκαλη, χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά του άλλοτε προέδρου της πειραϊκής εταιρίας.

Δείτε το οπισθόφυλλο...



*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.