Header Ads


Unlabelled Έγινε το super deal: Στην Μπαρτσελόνα με 160 εκατομμύρια ο Κοουτίνιο!

Έγινε το super deal: Στην Μπαρτσελόνα με 160 εκατομμύρια ο Κοουτίνιο!


Όπως μεταδίδουν όλα τα αγγλικά Μ.Μ.Ε. η Λίβερπουλ έδωσε την έγκριση της στην μετακόμιση του Φελίπε Κοουτίνιο στην Μπαρτσελόνα έναντι 160 εκατομμυρίων ευρώ!


Οι αντιστάσεις όλες κάμφθηκαν. Τα εμπόδια ξεπεράστηκαν. Τι απομένει; Μόνο η επίσημη ανακοίνωση της πιο ακριβής μεταγραφής στην ιστορία της Μπαρτσελόνα.

Ο Φελίπε Κοουτίνιο, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής στα δύο τελευταία παιχνίδια της Μπαρτσελόνα, δεν ακολούθησε την υπόλοιπη ομάδα της Λίβερπουλ στο ταξίδι προετοιμασίας στο Ντουμπάι και όλα δείχνουν ότι μετακομίζει στην Βαρκελώνη στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι.

Όπως μεταδίδουν όλα τα αγγλικά Μ.Μ.Ε. η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ έδωσε την συγκατάθεση της στην τεράστια αυτή μεταγραφή, αφού θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 142 εκατομμυρίων λιρών, ποσό ρεκόρ για πώληση στο νησί.

Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα θα δώσει 120 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 40 είναι διάφορα πριμ στόχων, συμμετοχών, γκολ, τίτλων.

Διάφορες πηγές υποστηρίζουν ότι η επίσημη ανακοίνωση δεν αποκλείεται αν έρθει ακόμα και σήμερα Σάββατο, με τον Βραζιλιάνο σταρ να είναι με τις βαλίτσες στο χέρι, ώστε να μεταβεί στην Βαρκελώνη για την ολοκλήρωση του τεράστιου αυτού deal που αλλάζει τις ισορροπίες, αφού ισχυροποιεί αφάνταστα τους «μπλαουγκράνα» και γεμίζει με χρήματα τα ταμεία της Λίβερπουλ, που μπορεί εκ νέου να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.