Header Ads


Κανένα deal με Τουρκία, ο Χολτσχάουζερ θέλει ΑΕΚ!

Κανένα deal με Τουρκία, ο Χολτσχάουζερ θέλει ΑΕΚ!


Τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας του Ράφαελ Χολτσχάουζερ με την Μπασακσεχίρ του Στέφανο Ναπολεόνι δίνουν και παίρνουν στη γείτονα χώρα, ωστόσο το ρεπορτάζ του Contra.gr βάζει τα πράγματα στη σωστή τους βάση και αποκαλύπτει γιατί η ΑΕΚ συνεχίζει να βρίσκεται στο παιχνίδι για τον Αυστριακό και πότε θα κριθεί η απόκτησή του ή όχι.


Οι εκπρόσωποι του Ράφαελ Χολτσχάουζερ πέρασαν ένα ικανοποιητικό διάστημα στην Τουρκία, συλλέγοντας προτάσεις για τον free agent πελάτη τους ενόψει καλοκαιριού. Τις τελευταίες ώρες, δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως ο αρχηγός της Αούστρια Βιέννης, αφού συζήτησε με αρκετά κλαμπ, συμφώνησε σε όλα με την Μπασακσεχίρ στην οποία αγωνίζεται ένας παλιός μας γνώριμος, ο Στέφανο Ναπολεόνι.

Πράγματι, οι άνθρωποι με τις δερμάτινες τσάντες και τις γραβάτες έχουν μία σούπερ πρόταση στα χέρια τους για τον 24χρονο, αλλά για να καταφέρουν να τον στείλουν στην Μπασακσεχίρ πρέπει πρώτα ο Χολτσχάουζερ να ακούσει όλες τις λεπτομέρειες για τις συνθήκες εργασίας που θα του προσφέρει η ΑΕΚ!

Γι' αυτό άλλωστε εντός της εβδομάδας αναμένεται να κορυφωθούν οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών ώστε να ξέρουμε πια προς τα που κλείνει το θέμα, θετικά ή αρνητικά.

Όπως διέρρευσε από το περιβάλλον του υψηλόσωμου χαφ ..."το παν για τον Χολτσχάουζερ δεν είναι τα χρήματα, αλλά να νιώθει καλά εκεί που παίζει. Και ειδικά στην ΑΕΚ του έχει κάνει φοβερή εντύπωση ο κόσμος..."

Για μία ακόμη φορά, σε αυτό το σήριαλ που άρχισε από το πρώτο ματς της Ένωσης με την Αούστρια, ο Χολτσχάουζερ δείχνει έναν ιδιαίτερο ρομαντισμό, χαμένο στα ποδοσφαιρικά χρονοντούλαπα.

Τι εννοούμε; Αφήνει -όσο δύναται- στην άκρη το οικονομικό σκέλος και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να παίξει ποδόσφαιρο σ' ένα κλαμπ -την ΑΕΚ- στο οποίο τον εντυπωσίασε το κλίμα και η "αγκαλιά" που του έκανε ο κόσμος μέσω social media όταν γράφτηκε πως οι "κιτρινόμαυροι" ενδιαφέρονται για εκείνον!

Σπάνια συναντάς τέτοιες περιπτώσεις στο μοντέρνο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Contra.gr, λοιπόν, οι δύο πλευρές θα μιλήσουν ξανά εντός της εβδομάδας και θα κριθεί πια οριστικά αν ο Χολτσχάουζερ θα έρθει να βγάλει το ψωμί του στα λημέρια μας.

Επισημαίνουμε πως οι συζητήσεις θα γίνουν με βασικό γνώμονα τη συνεργασία από καλοκαίρι και έπειτα, όμως, πάντα υπάρχει "ζεστό" το σενάριο και για Γενάρη, αρκεί η Αούστρια να πάψει να ζητά απ' όλους όσους την έχουν πλησιάσει για τον σύντομα ελεύθερο αρχηγό της, παράλογα πράγματα!

*contra.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.