Header Ads


Unlabelled Όλα στον αέρα - Έτσι θα γίνει το μεγάλο deal για τον παικταρά!

Όλα στον αέρα - Έτσι θα γίνει το μεγάλο deal για τον παικταρά!


Έτσι απαντά η Ένωση στο μεγάλο μπάσιμο.


Το φλέγον θέμα στην ΑΕΚ, πέρα από την απόκτηση αριστερού εξτρέμ, είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες. Φαίνεται πως το δυνατό μπάσιμο της Βαλένθια για τον Πορτογάλο θορύβησε τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι διάβασαν πρόσφατα δημοσιεύματα από την Ισπανία που υποστήριζαν, πως όσο περνάνε οι ημέρες τόσο θα μειώνονται οι απαιτήσεις της ελληνικής ομάδας σε κάποια πιθανή πρόταση.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ από την ιβηρική χερσόνησο δημιουργούσε την εντύπωση, ότι η Βαλένθια μπορεί να τον κάνει δικό της με ένα ποσό της τάξης των 3 εκατ. ευρώ, την ώρα που η ρήτρα του συμβολαίου (λήγει το 2019) του Σιμόες είναι στα 7,5. Γι'αυτό στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο μεριμνούν, ώστε να κόψουν τον... άερα στους επίδοξους μνηστήρες και να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Η αλήθεια είναι, ότι η ισπανική ομάδα έχει αρκετά ψηλά στη λίστα της τον μέσο της ΑΕΚ, όχι όμως ως πρώτη επιλογή. Τον βλέπουν σαν μία φθηνή λύση, η οποία αποτελεί συν τοις άλλοις ασφάλεια. Ο παίκτης αποτελεί τη ραχοκοκκαλιά του Δικεφάλου για τρία χρόνια, είχε βρεθεί στο στόχαστρο και άλλων ομάδων στο παρελθόν και φέτος εντυπωσίασε με τις συμμετοχές του στο Europa League.

Το θέμα είναι, ότι η πλευρά του Πορτογάλου έχει διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις με τον ελληνικό σύλλογο. Έχει διαρρεύσει, δε, ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα στις επαφές που έχουν γίνει με την Ένωση για το θέμα της ανανέωσης, η οποία εφόσον επιτευχθεί σύντομα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα τοποθετήσουν υψηλότερη ρήτρα αποδέσμευσης.

Απ'την άλλη, γίνεται πλέον ξεκάθαρο, ότι η ΑΕΚ έχει καλύψει τα νώτα της σε περίπτωση που ωριμάσουν καταστάσεις, ανατραπεί η υπόθεση και φύγει ο Πορτογάλος. Η απόκτηση του Έρικ Μοράν μαρτυρά του λόγου το αληθές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ψήσιμο που έκανε και ο Χιμένεθ στον Βάσκο, ο οποίος ήθελε σαν τρελός να φορέσει φανέλα με δικέφαλο.

Όλα αυτά δείχνουν, ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες πώλησης του Σιμόες. Όσο υπάρχουν, δε, αναφορές από την Ισπανία, τόσο αυτές θα αυξάνονται. Αν μπορούσαμε να ποντάρουμε στην υπόθεση θα επιλέγαμε το πενήντα-πενήντα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.