Header Ads


Unlabelled Έρχεται Αθήνα για την ΑΕΚ ο Χουλτ!

Έρχεται Αθήνα για την ΑΕΚ ο Χουλτ!


Ο Νίκλας Χουλτ έριξε τις απαιτήσεις του, ήρθε σε προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ για 2,5 χρόνια και ταξιδεύει σήμερα στην Ελλάδα για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.


Νίκλας Χουλτ θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν την τρίτη και τελευταία προσθήκη της ΑΕΚ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η πλευρά του Σουηδού μέσου έκανε άνοιγμα στην Ένωση -έπειτα από τη μη δικαίωσή του στην προσφυγή που κατέθεσε κατά του Παναθηναϊκού- και αυτό που απέμενε ήταν να δεχθεί να ρίξει τις απαιτήσεις του στο πλαίσιο που εξ αρχής είχαν ξεκαθαρίσει οι Κιτρινόμαυροι ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί συμφωνία.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτό συνέβη στις πρώτες ώρες της τελευταίας ημέρας της μεταγραφικής περιόδου. Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Σουηδό αριστερό μπακ για συμβόλαιο 2,5 ετών, με τις απολαβές του να φτάνουν τις 150.000 ευρώ για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και τις 300.000 για τις δύο επόμενες. Με τον Παναθηναϊκό είχε διαφανεί από την πρώτη στιγμή πως δεν θα υπήρχε εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα εισπράξουν ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ.

Έτσι, ο Χουλτ -που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Μάλμε μαζί με την οικογένειά του- αναμένεται να ταξιδέψει το μεσημέρι στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να κάνει τις τελικές επαφές με τους ιθύνοντες της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ για την υπογραφή του συμβολαίου του.

Στο πλάνο και ο Μεληκιώτης

Πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από τα χρήματα που θα πάρει ο Παναθηναϊκός για την παραχώρηση του Χουλτ, είναι πιθανό να υπάρξει και έμψυχο αντάλλαγμα στη συμφωνία. Συγκεκριμένα, από την πλευρά της ΑΕΚ προτάθηκε στους Πράσινους ο δανεισμός του Δημήτρη Μεληκιώτη, ο οποίος επέστρεψε στους Κιτρινόμαυρους «σπάζοντας» τον μονοετή δανεισμό του στην Κέρκυρα. Ωστόσο, απομένει η απάντηση του Παναθηναϊκού σχετικά με το αν επιθυμεί την απόκτηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.