Header Ads


Στην ΑΕΚ για πάντα ο Τσιγκρίνσκι

Στην ΑΕΚ για πάντα ο Τσιγκρίνσκι


O Ουκρανός θα μείνει στην Ενωση, κλήθηκε ο ατζέντης του για τις υπογραφές.


Οι τελευταίες μέρες είναι γεμάτες από κουβέντες για τα θέματα των Σιμόες και Βράνιες.

Δύο παίκτες που δεσμεύονται από την ΑΕΚ με συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο ακόμα και είναι δεδομένο πως δεν υπάρχει η παραμικρή βιασύνη. Εκεί που η ΑΕΚ θέλει να τελειώσει άμεσα, είναι με παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και έχει κριθεί πως είναι σημαντικοί για την ομαλή λειτουργία της ομάδας. Όπως ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που θα μείνει για πάντα στην Ενωση.

Όπως σας είχε ενημερώσει ανήμερα των Χριστουγέννων το enwsi.gr, ο Ουκρανός αμυντικός είναι πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο ατζέντης του Τσιγκρίνσκι έλαβε το μήνυμα και έρχεται στην Ελλάδα (ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο) για να κλείσει το θέμα. Αλλωστε, οι αρχικές επαφές έδειξαν σημεία συμφωνίας και φαίνεται πως δεν θα χρειαστούν πολλά, καθώς απομένουν λεπτομέρειες.

Ο Τσιγκρίνσκι είναι τεράστια προσωπικότητα, παίκτης που κάνει τη διαφορά για την ΑΕΚ και θεωρείται ως «προπονητής» μέσα στο γήπεδο. Αναγνωρίζεται από τους συμπαίκτες του, έχει μεγάλη εκτίμηση από τον Χιμένεθ και είναι λογικό πως η Ενωση θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα και για τα δύο επόμενα χρόνια. Αλλωστε, ο Τσιγκρίνσκι έχει δείξει πως είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να είναι ο ηγέτης της «κιτρινόμαυρης» άμυνας για τη συνέχεια.


*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.