Header Ads


Unlabelled «Φευγάτος» αστέρας της ΑΕΚ, κάνει «μεταγραφικό παιχνίδι» - Τι λέει στα αποδυτήρια!

«Φευγάτος» αστέρας της ΑΕΚ, κάνει «μεταγραφικό παιχνίδι» - Τι λέει στα αποδυτήρια!


Τι ρόλο παίζει ο Τζανετόπουλος; Πλούσιο παρασκήνιο.


Το θέμα που έχει προκύψει με τον Βράνιες δεδομένα απασχολεί την ΑΕΚ και ας απάντησε με έντονο τρόπο η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Όπως σας ενημέρωσε άλλωστε σε σχετικό ρεπορτάζ το sportdog.gr, υπάρχει κινητικότητα, αυτή όμως προκύπτει από την πλευρά του διεθνή Βόσνιου αμυντικού και όχι από κάποια ομάδα που έχει δηλώσει ενδιαφέρον. Επίσημη κρούση άλλωστε δεν υπάρχει.

Όπου υπάρχει καπνός όμως υπάρχει και φωτιά. Για παράδειγμα στην Άντερλεχτ έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον 28χρονο αμυντικό, έχουν εκφραστεί επίσημα για αυτόν, όπως φαίνεται όμως οι Βέλγοι τη δεδομένη στιγμή παίζουν άλλο... ρόλο. Γιατί ο Βράνιες, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog.gr, περιμένει μία πιο ηχηρή πρόταση, τα οικονομικά οφέλη της οποίας δεν μπορεί να προσφέρει η Άντερλεχτ.

Συν τοις άλλοις η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί από το ποσό (2,5 εκατ.Ευρώ αναφέρουν τα ρεπορτάζ) που φέρεται ότι είναι διατεθειμένοι οι Βέλγοι να δώσουν στην ελληνική ομάδα, για να τον παραχωρήσει, κάτι που πιθανότατα γνωρίζει και η πλευρά του ποδοσφαιριστή, την οποία η ΑΕΚ κατηγόρισε για... μανατζερικά παιχνίδια. Στην Ένωση προφανώς και διέγνωσαν, πως ο εκπρόσωπος του Βράνιες έχει δημιουργήσει κλίμα και επηρεάζει τον πελάτη του, ο οποίος εμφανίζεται κάπως... σκεπτικός στα αποδυτήρια.

Το γεγονός, ότι η ΑΕΚ δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής δανεικό τον Τζανετόπουλο λέει επίσης πολλά. Δεν αποκλείεται οι δύο υποθέσεις να συνδέονται από τη στιγμή που παίκτης εμφανίζεται «μαγκωμένος». Ίσως γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού του να έχει τη μετακίνησή του στο Νησί, αφού τα δημοσιεύματα της Πέμπτης έκαναν λόγο, ότι τον θέλει η Μπράιτον.

Και ποιος άλλωστε δεν θέλει να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ; Οπότε το θέμα Βράνιες είναι υπαρκτό και σίγουρα τις επόμενες ημέρες το όνομά του θα ακούγεται περισσότερο.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.