Header Ads


Unlabelled Αποφασισμένος ο «Λύμπε» για το «μπαμ»! - Πώς θα φέρει τον παικταρά στην Ένωση!

Αποφασισμένος ο «Λύμπε» για το «μπαμ»! - Πώς θα φέρει τον παικταρά στην Ένωση!


Η «λύσσα» του Λύμπε να ρεφάρει για Ερνάνι - Πού «χτυπάει» για να φέρει παικτάρα στην ΑΕΚ! - Τι κρύβεται πίσω από το νέο σενάριο για εξτρέμ.


Η ΑΕΚ έχει κινηθεί γρηγορότερα απ'όλους τον Γενάρη. Ανακοίνωσε Μασούντ και Μοράν, κλείνοντας δύο τρύπες στον άξονα, ωστόσο απομένει άλλη μία προσθήκη για την ενίσχυση της αριστερής πτέρυγας. Αυτή η υπόθεση φαίνεται να είναι η πιο δύσκολη για την Ένωση, οι επιλογές της οποίας τα τελευταία χρόνια, μετά την αποχώρηση του Μπαρμπόσα, δεν έχουν πετύχει. Ο Πατίτο δεν έπιασε και αποχώρησε, όπως και ο Τρίστασον που δεν έπεισε τον Χιμένεθ.

Η Ένωση είχε πολύ ψηλά στη λίστα της τον Ερνάνι, απ'την περίπτωση του οποίου απομακρύνθηκε λόγω των υψηλών απαιτήσεων της Πόρτο. Την Πέμπτη κυκλοφόρησε στον Τύπο νέο σενάριο για εξτρέμ από την Ισπανία. Υπενθυμίζεται, ότι τις τελευταίες ημέρες προέκυψε φημολογία για τον Λάσο της Σεβίλλης που διαψεύστηκε.

Δεδομένα ο άνθρωπος που χειρίζεται την υπόθεση ενίσχυσης στα αριστερά έχει φουλάρει τις μηχανές για την εύρεση λύσης, ειδικά μετά τις ανεπιτυχείς διαπραγματεύσεις για τον παίκτη της Πόρτο, μία περίπτωση που χρεώθηκε επικοινωνιακά. Δουλεύει στο 100% ο Νίκος Λυμπερόπουλος, για να ολοκληρώσει την υπόθεση.

Θέλει να ρεφάρει, όχι μόνο για τον Ερνάνι, αλλά και για έναν ακόμα σημαντικό λόγο.

Ο Λύμπε γύρισε στην ΑΕΚ φουριόζος, μετά την «περιπέτεια» στον... φτωχό Παναθηναϊκό και δεν θέλει να χρεωθεί φιάσκο παρόμοιο με του Δημήτρη Παπαδόπουλου, πριν μερικά χρόνια, όταν η Ένωση έπαιζε στη Β' Εθνική. Αυτό ακουγόταν τότε, ότι ήταν η αφορμή για την αποχώρησή του.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.