Header Ads


Unlabelled Απάντηση Μελισσανίδη σε Μαρινάκη-Σαββίδη! «Νεοπλουτίστικες μέθοδοι»

Απάντηση Μελισσανίδη σε Μαρινάκη-Σαββίδη! «Νεοπλουτίστικες μέθοδοι»


Άστραψε και βρόντηξε ο ηγέτης της ΑΕΚ.


Τοποθετήσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην κοπή της πίτας της ΑΕΚ. Ο ηγέτης της Ένωσης έστειλε μήνυμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο όπως ανέφερε θα πανηγυρίσει η ομάδα στο τέλος της χρονιάς.

Ανάμεσα σε αυτά που είπε ο «τίγρης», δεν παρέλειψε να απαντήσει έμμεσα στις τελευταίες κινήσεις Μαρινάκη για την ενίσχυση του Ολυμπιακού, αλλά και τον τρόπο που τις διαχειρίστηκε επικοινωνιακά η ομάδα του λιμανιού. Φυσικά οι ατάκες του αγγίζουν και τον Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ.

«Οι ομάδες δεν φτιάχνονται ούτε με δηλώσεις, ούτε με λεφτά, ούτε με νεοπλουτίστικες μεθόδους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Ήρθαμε για πρώτη φορά εκτός των Σπατών και των γραφείων μας σε αυτό το καταπληκτικό μαγαζί το Mutfak στη Γλυφάδα γιατί το έχει ένας φανατικός ΑΕΚτζής με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη. Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλή χρόνια με υγεία σε σας και στις οικογένειές σας. Να έχουμε καλή συνέχεια στον δεύτερο γύρο και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας καταφέρνοντας να τους φέρουμε το πρωτάθλημα!

Και να σας πω ένα πράγμα! Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω μάθει κάτι πολύ καλά. Οι ομάδες δεν φτιάχνονται ούτε με δηλώσεις, ούτε με λεφτά, ούτε με νεοπλουτίστικες μεθόδους. Οι ομάδες χτίζονται από τα αποδυτήρια. Και εμείς είμαστε οικογένεια και έχουμε τα καλύτερα αποδυτήρια.

Αυτό το ζω, το εισπράττω. Θέλω λοιπόν να συνεχίσετε έτσι, έτσι όπως είμαστε: οικογένεια! Και θέλω να ευχαριστήσω τον κοουτς γιατί αυτό είναι καθαρά δικό του δημιούργημα. Να σας πω για ακόμα μια φορά καλή χρόνια, πάνω απ’ όλα υγεία και θέλω να πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος».

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.