Header Ads


Unlabelled Η κριτική της ΑΕΚ: Ξεχώρισαν οι «νέοι»

Η κριτική της ΑΕΚ: Ξεχώρισαν οι «νέοι»


Η ατομική αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών της Ένωσης για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, στο ΟΑΚΑ.


Μπάρκας: Επέστρεψε στη δράση και έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση με καίριες επεμβάσεις τόσο στο τετ α τετ στο πρώτο ημίχρονο, όσο και στα σουτ που έγιναν στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Βράνιες: Έκανε κι αυτός την επανεμφάνισή του (μετά την επιστροφή του από τραυματισμό) και έκανε ένα καλό ματς, με εξαίρεση ένα εύκολο λάθος. Είχε και μια καλή ευκαιρία να σκοράρει.

Λαμπρόπουλος: Ακόμη ένα καλό παιχνίδι από τον Έλληνα στόπερ, που όσες φορές χρειάστηκε καθάρισε φάσεις και κέρδισε μονομαχίες.

Γιαννούτσος: Ξεκίνησε στην ενδεκάδα ξανά μετά τον Νοέμβριο και έπαιξε ως τρίτος στόπερ. Ήταν καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, προωθήθηκε και σε κάποιες φάσεις που του δόθηκε η ευκαιρία.

Γκάλο: Ήταν καλύτερος από το πρόσφατο παιχνίδι στο Αγρίνιο, πέρασε κάποια γεμίσματα στην περιοχή, απείλησε και άμεσα το αντίπαλο τέρμα με σουτ.

Λόπες: Πολύ καλό ματς από τον αριστερό μπακ της ΑΕΚ. Έπαιξε μόνος του την πλευρά, έβγαλε σέντρες, δεν έχασε ευκαιρία για να μπει στην περιοχή και τελικά πέτυχε το γκολ της νίκης.

Αϊντάρεβιτς: Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησε, σε ένα ματς χωρίς ρυθμό, να εκμεταλλευτεί την ικανότητά του στις μεταβιβάσεις, όμως σε γενικές γραμμές κινήθηκε σε ρηχά νερά.

Μοράν: Θετικότατο ντεμπούτο από τον Ισπανό μέσο. Δεν είχε προβλήματα ανασταλτικά, ήταν καλός με τη μπάλα στα πόδια, έψαξε τις μεγάλες μεταβιβάσεις που θα άνοιγαν το παιχνίδι και από μια τέτοια ξεκίνησε το γκολ.

Μασούντ: Ήταν αυτός από του οποίου τα πόδια περνούσε όλο το παιχνίδι της ΑΕΚ. Και ήταν δημιουργός των περισσότερων από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, όπως και του γκολ.

Κλωναρίδης: Σε γενικές γραμμές ήταν καλός. Έτρεξε πολύ, πήρε πρωτοβουλίες, ήταν μέσα στις φάσεις. Ενδεχομένως σε δύο περιπτώσεις θα έπρεπε να είναι πιο ομαδικός.

Γιακουμάκης: Πάλεψε πολύ στην επίθεση, χρησιμοποίησε το σώμα του, είχε καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες του, ενώ είχε συμμετοχή και στη φάση του γκολ.

Οι αλλαγές

Τζανετόπουλος: Στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ πρόλαβε να κερδίσει κάποιες μονομαχίες.

Αραούχο: Μπήκε σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο το παιχνίδι ουσιαστικά πήγαινε να... σβήσει από την πλευρά της ΑΕΚ, ωστόσο έδειξε διάθεση.

Γιούσης: Έπαιξε λίγο για να κριθεί.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.