Header Ads


Σκασμένος ο Αγγελόπουλος, προβληματισμός στην ΑΕΚ

Σκασμένος ο Αγγελόπουλος, προβληματισμός στην ΑΕΚ


Έντονος είναι ο προβληματισμός στην ΑΕΚ μετά και την ήττα από τον Προμηθέα. Σκασμένος ο Μάκης Αγγελόπουλος, τα είπε με τον Ντράγκαν Σάκοτα στην Πάτρα. 


Η ΑΕΚ αγνοεί τη νίκη εκτός έδρας στη φετινή Α1 (0-5) μετά και την καθίζηση στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Ο προβληματισμός είναι έντονος στις τάξεις της ΚΑΕ, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να είναι σκασμένος. Το αφεντικό της ομάδας ακολούθησε την αποστολή στην αχαϊκή πρωτεύουσα και μετά το τέλος της αναμέτρησης είχε συζήτηση με τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν παράπονα από την απόδοση και τη νοοτροπία ορισμένων παικτών και δεν αποκλείεται να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις προσεχώς. Για την ώρα εντείνονται οι προσπάθειες για την απόκτηση τουλάχιστον ενός ξένου, κατά προτεραιότητα ενός καλού σουτέρ. Μια υπόθεση που ούτως ή άλλως έχει αργήσει…

Στο μεταξύ, σήμερα θα γίνει η κοπή της πίτας του τμήματος, με το κλίμα να μην είναι το καλύτερο δυνατό εν όψει δύο πολύ δύσκολων αγώνων, με την Μπάνβιτ την Τετάρτη στην Τουρκία για το Basketball Champions League, και με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή για το πρωτάθλημα.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.