Header Ads


Unlabelled Πνευμονική εμβολή ο Καρέλης!

Πνευμονική εμβολή ο Καρέλης!


Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Βέλγιο, ο Έλληνας επιθετικός της Γκενκ υπέστη πνευμονική εμβολή και παραμένει κλινήρης εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της Ισπανίας.


Με το χειρότερο τρόπο μπήκε το 2018 στον Νίκο Καρέλη, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης Μπένιδορμ (εκεί πραγματοποιεί η Γκενκ την χειμερινή της προετοιμασία) με πνευμονική εμβολή!

Ο Έλληνας επιθετικός παραπονέθηκε για έντονους πόνους στο στήθος το βράδυ της Τετάρτης και αμέσως μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Οι εξετάσεις έδειξαν θρόμβους αίματος στους πνεύμονες και αποφασίστηκε να νοσηλευτεί για δύο ημέρες, για να λάβει την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή.

Οι γιατροί απαγόρευσαν στον Έλληνα επιθετικό να επιστρέψει με την υπόλοιπη αποστολή της Γκενκ στο Βέλγιο, αφού δεν επιτρέπεται ακόμα να μπει σε αεροπλάνο (θα επιστρέψει οδικώς), ενώ οι Βέλγοι υπενθυμίζουν ότι ο 25χρονος φορ ήταν ο μεγάλος άτυχος και της περσινής περιόδου, αφού μία ρήξη πρόσθιου χιαστού τον άφησε περίπου 9 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Καρέλης παραμένει εκτός κινδύνου, ενώ είναι άγνωστο ακόμα πότε θα μπορέσει να ενσωματωθεί ξανά στις υποχρεώσεις της ομάδας του.



*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.