Header Ads


Μπακάκης: «Δεν μας παίρνει το στραβοπάτημα»

Μπακάκης: «Δεν μας παίρνει το στραβοπάτημα»


Ο αμυντικός της ΑΕΚ επέστησε την προσοχή για το ματς με τον Παναιτωλικό.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του 27χρονου μπακ στη Nova για την αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του:

«Θέλουμε να μπούμε τόσο δυνατά, όπως ολοκληρώσαμε τη χρονιά στο παιχνίδι κυπέλλου. Πρέπει να δείξουμε απόλυτη συγκέντρωση, να είμαστε σίγουροι για τον στόχο μας κι αυτό να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Δε μας παίρνει να κάνουμε στραβοπάτημα απ' την αρχή του Β' γύρου και πρέπει να πάμε στο Αγρίνιο για τη νίκη».

- Τι περιμένεις να σας φέρει το 2018;

«Εννοείται ότι πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε μέσα στο 2017. Να είμαστε δηλαδή μέσα σε όλους τους στόχους μας. Ξέρετε ότι βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Το θέλουμε και θα παλέψουμε γι' αυτό και μετά φυσικά ο θεσμός του κυπέλλου που είναι εξίσου σημαντικός. Στην Ευρώπη επίσης θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

- Που μπορεί να κριθεί το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό;

«Σίγουρα θα κριθεί στο πάθος και στη δύναμη, αφού οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές. Πιστεύω όμως ότι μετά το 0-4 του κυπέλλου ο αντίπαλος θα μας έχει διαβάσει καλύτερα. Θα είναι πιο "σφιχτοί" αμυντικά. Εμείς πρέπει να μπούμε με το ίδιο πάθος και θέληση για τους τρεις βαθμούς. Απόλυτα συγκεντρωμένοι, γιατί αν χάσεις τη συγκέντρωσή σου μπορείς να τιμωρηθείς. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη γιατί θα είναι πολύ χρήσιμοι βαθμοί για μας».

- Ο Μασούντ και ο Μοράν πιστεύεις ότι μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της;

«Ελπίζω ότι και τα δύο παιδιά θα μπούν σύντομα στο κλίμα της ομάδας. Ο προπονητής θα τους πει τι θέλουμε και πως δουλεύουμε ως ομάδα και πιστεύω ότι με την ποιότητα που διαθέτουν θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τον στόχο της».


*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.