Header Ads


Unlabelled Ολοταχώς για Λιγκ Καπ στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ολοταχώς για Λιγκ Καπ στο ελληνικό ποδόσφαιρο!


Ομόφωνα δεκτή έγινε στο Δ.Σ. της Λίγκας η πρόταση για τη διεξαγωγή Λιγκ Καπ από το φετινό Μάιο! Διαβάστε όσα έγιναν στη συνεδρίαση της Superleague.


Μπορεί το βασικό θέμα συζήτησης στο σημερινό Δ.Σ. της Superleague να ήταν τα τηλεοπτικά της νέας χρονιάς, ωστόσο προέκυψε ακόμα μία σημαντική είδηση. Ποια είναι αυτή; Η επικείμενη διεξαγωγή Λιγκ Καπ τον προσεχή Μάιο!

Οριστική απόφαση δεν πάρθηκε, ωστόσο η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι έγινε ομόφωνα δεκτή. Σε ό,τι αφορά το πλάνο, θα αφορά σε νοκ άουτ αγώνες, με τη συμμετοχή και των 16 ομάδων της Superleague.

Σκοπός της συγκεκριμένης πρότασης είναι αφενός η επιμήκυνση της αγωνιστικής περιόδου, ώστε να μην μείνουν οι ομάδες ανενεργές για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο βασικός στόχος όμως είναι τα προσδοκώμενα οικονομικά οφέλη που θα προκύψουν από τηλεοπτικά δικαιώματα, εισιτήρια κ.α.

Επισημαίνεται ωστόσο ότι πέρα από το γόητρο και τα όποια οικονομικά οφέλη, ο νικητής δεν θα βγαίνει Ευρώπη. Η πρόταση όπως προαναφέραμε έγινε αποδεκτή από όλους, ωστόσο ολοκληρωμένη θα κατατεθεί στο επόμενο Δ.Σ. της Λίγκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον διεξαχθεί τελικά το Λιγκ Καπ, θα είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και πρώτη μετά την αγωνιστική περίοδο 1989-90, οπότε και το είχε κατακτήσει η ΑΕΚ νικώντας στον τελικό τον Ολυμπιακό (3-2).

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.