Header Ads


Unlabelled Ουφάνο: «Εύκολο να κερδίζεις, όταν προπονητής είναι ο Χιμένεθ»

Ουφάνο: «Εύκολο να κερδίζεις, όταν προπονητής είναι ο Χιμένεθ»


Ο... γουρλής Φελίπε Ουφάνο μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για το απόλυτο του ίδιου, για την εμφάνιση της ΑΕΚ και για τον Μανόλο Χιμένεθ.


«Είμαι ένας εργαζόμενος της ΑΕΚ, ανήκω στο επιτελείο του Μανόλο Χιμένεθ, και είναι εύκολο να κερδίζεις όταν προπονητής είναι ο Μανόλο. Αυτό είναι όλο», απάντησε αρχικά ο βοηθός του Ισπανού τεχνικού, όταν του επισημάνθηκε ότι ο ίδιος έχει το... απόλυτο στα ματς που ο Χιμένεθ χρειάστηκε να μην είναι στον πάγκο.

Στη συνέχεια, για το ματς τόνισε: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε να σκοράρουμε τρία γκολ και στο δεύτερο μέρος έπρεπε απλά να διατηρήσουμε την υπεροχή μας και να κρατήσουμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη». Σε ερώτηση αν το παιχνίδι ήταν επικίνδυνο μετά το 0-4 του κυπέλλου, τόνισε: «Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων αντιμετωπίσαμε πολύ σοβαρά το παιχνίδι λόγω του πρόσφατου αγώνα για το Κύπελλο στον οποίο νικήσαμε άνετα.

Γνωρίζαμε ότι υπάρχουν παγίδες όταν κερδίζεις σε ένα γήπεδο και μετά από λίγο πρέπει να ξαναπαίξεις στο ίδιο γήπεδο με τον ίδιο αντίπαλο για διαφορετική διοργάνωση. Ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε, ότι έπρεπε να είμαστε σοβαροί για να αποφύγουμε πιθανούς κινδύνους».

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.