Header Ads


Unlabelled Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός, αποφασίζεται η εταιρεία που θα χτίσει τον Ναό!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός, αποφασίζεται η εταιρεία που θα χτίσει τον Ναό!


Εξέπνευσε σήμερα η προθεσμία για την κατάθεση προσφορών για την «Αγιά Σοφιά», με πέντε μεγάλες εταιρείες να συμμετέχουν -Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο η τελική επιλογή.


Στην τελική ευθεία μπαίνει η έναρξη της δεύτερης φάσης κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ. Σήμερα εξέπνευσε η προθεσμία που είχε τεθεί (κατόπιν και μικρής παράτασης) για την κατάθεση προσφορών. Σύμφωνα με πληροφορίες, φάκελο κατέθεσαν πέντε εταιρείες (επί της ουσίας σχεδόν όλες οι κατασκευαστικές που μπορούν να υλοποιήσουν ένα τόσο μεγάλο έργο), κάτι που δείχνει και την σημαντικότητα αυτού του μεγάλου έργου για την χώρα.

Άμεσα θα ξεκινήσει η εξέταση των φακέλων, προκειμένου σε πρώτη φάση να διαπιστωθεί ότι οι προσφορές που κατατέθηκαν ανταποκρίνονται πλήρως στις προδιαγραφές που είχαν τεθεί και στην συνέχεια θα προχωρήσει η αξιολόγηση τους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η τελική επιλογή της εταιρείας που θα αναλάβει την δεύτερη φάση κατασκευής του έργου θα γίνει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Μέχρι το τέλος του μήνα το εργοτάξιο στη Νέα Φιλαδέλφεια αναμένεται να... ζωντανέψει εκ νέου, με αυτή τη φάση του έργου να υπολογίζεται ότι θα διαρκέσει περίπου 12 μήνες. Σε αυτό το διάστημα θα κατασκευαστεί το κύριο «σώμα» του γηπέδου και θα πάρει μορφή το όνειρο των οπαδών της ΑΕΚ.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.