Header Ads


Unlabelled Φωτιές άναψε ο Βράνιες στην ΑΕΚ – Φυλάνε τα ρούχα τους για να έχουν

Φωτιές άναψε ο Βράνιες στην ΑΕΚ – Φυλάνε τα ρούχα τους για να έχουν


Τι συμβαίνει με τον Βόσνιο στόπερ.


Την ώρα που το φλέγον ζήτημα στην ΑΕΚ, την παρούσα περίοδο, είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες αλλά και του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, «έσκασε» την Πέμπτη ένα νέο θέμα. Συγκεκριμένα δημοσίευμα στον Τύπο μετέφερε, ότι σύντομα θα γίνει σοβαρή κίνηση για τον Όγκνιεν Βράνιες από ομάδα του εξωτερικού. Μάλιστα στο ρεποτάζ «μπλέχτηκε» το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ και της Μπράιτον για τον Βόσνιο, ενώ ακούστηκε και η Μίλαν, η οποία δεδομένα πήρε τις καλύτερες εντυπώσεις από τον ποδοσφαιριστή στα ματς με τον Δικέφαλο για το Europa League. Διέκρινε τα πολύ καλά του στοιχεία και τον τσαμπουκά του.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog.gr, όντως υπάρχει κινητικότητα για τον 28χρονο αμυντικό. Αυτή όμως προέρχεται κυρίως από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. H βέλγικη ομάδα για παράδειγμα, έχει στο στόχαστρό της τον διεθνή Βόσνιο στόπερ, όπως παραδέχτηκε ο αθλητικός διευθυντής της, Xέρμαν Βαν Χόλσμπεκ, σε δηλώσεις του σε ελληνικό μέσο. Ωστόσο δεν έχει κάνει επίσημη κρούση στην ΑΕΚ, ενώ δεν υπάρχει κάτι νεώτερο από Αγγλία και Ιταλία.

Η ίδια η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως δεν έχει τίποτα στα χέρια της και μάλιστα με πολύ έντονο τρόπο, λέγοντας, ότι δεν πρόκειται να μπει σε... μανατζερίστικα παιχνίδια. Επιβεβαιώσε δηλαδή αυτό που προαναφέραμε, ότι η κινητικότητα υφίσταται από την πλευρά του παίκτη.

Στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει να δίνουν βάση σε αυτές τις φημολογίες γύρω από τον ποδοσφαιριστή της. Ιδιαίτερα μετά την εμφάνιση του ποδοσφαιριστή στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Σίγουρα επρόκειτο για ένα παιχνίδι... αγγαρεία, αφού η Ένωση είχε ξεκαθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς.

Οι «κιτρινόμαυροι» όμως διέκριναν κάποια σημάδια στην εικόνα του Βόσνιου πού ίσως να μαρτυρούσαν, ότι έχει... αλλού το μυαλό του. Μιλάμε για απλές ενδείξεις, οι οποίες μπορεί και να μην ευσταθούν. Γιατί ο Βράνιες δεν παύει να είναι πωρωμένος με την ΑΕΚ και τον κόσμο της. Όπως και να έχει όμως, μετά τη δημιουργία τέτοιων σεναρίων, στον Δικέφαλο έχουν το νου τους. Γιατί αν στραβώσει του Τσιγκρίνσκι και ο Βράνιες αρχίζει να έχει τάσεις φυγής θα πρέπει να αρχίσουν να ψάχνονται για στόπερ. Σίγουρα δεν θα θέλουν να τρέχουν τελευταία στιγμή.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.