Header Ads


Ένα βήμα πριν την διάλυση ο ΟΦΗ

Ένα βήμα πριν την διάλυση ο ΟΦΗ


Εξαφανισμένοι οι μέτοχοι και ο Τσάλος, αμφίβολο αν οι παίκτες θα κατέβουν να παίξουν κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό.


Σε εφιάλτη εξελίσσεται η εφετινή σεζόν για τον ΟΦΗ, παρότι στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου υπήρχαν όνειρα για επιστροφή στη SuperLeague.

Πλέον η κρητική ομάδα βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη διάλυση.

Στο ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα gentikoule.gr αναφέρει τα εξής: “Οι προσπάθειες που καταβάλουν οι λιγοστοί άνθρωπο που έχουν απομείνει στο ποδοσφαιρκό τμήμα έχουν αποβεί άκαρπες. Σε συνεργασία με το Νίκο Παπαδόπουλο, οι Κώστας Ζερβάκης, Γιάννης Φασομυτάκης και Δημήτρης Καλαϊτζάκης καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να προσπαθήσουν τους παίκτες να παραμείνουν στην ομάδα ενώ την ίδια ώρα μέτοχοι και Τσάλος παραμένουν άφαντοι. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα των παραπάνω όπως οι Μανώλης Κουμαντάκης, Μανώλης Ορφανάκης, Μιχάλης Μυλωνάκης και Γιώργος Αλετράς που προσπαθούν να βρουν λύσεις δίχως ωστόσο να υπάρξει αποτέλεσμα.

Μέτοχοι και Τσάλος παραμένουν εξαφανισμένοι καθώς το τελευταίο 24ωρο δεν έχουν δώσει σημεία ζωής παρά τις υποσχέσεις του τελευταίου ότι την Παρασκευή θα έμπαινε το ποσό των 20.000 ευρώ – κάτι που μέχρι τώρα δεν συνέβη!”

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.