Header Ads


Unlabelled Αγωνία για Μπακασέτα στην ΑΕΚ - Νέο πρόσωπο στην αποστολή για το Κύπελλο

Αγωνία για Μπακασέτα στην ΑΕΚ - Νέο πρόσωπο στην αποστολή για το Κύπελλο


Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ για την αποστολή του επαναληπτικού κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, στο ΟΑΚΑ.


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Τάσος Μπακασέτας συνέχισε πρόγραμμα θεραπείας και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική στο γόνατο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Ο Ούρος Τσόσιτς ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αντρέ Σιμόες έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Με το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για το ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, με την αποστολή να έχει αρκετές αλλαγές, αλλά και να περιλαμβάνει για πρώτη φορά το όνομα του Έρικ Μοράν.

Στους εκλεκτούς του προπονητή της ΑΕΚ βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Λόπες, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μασούντ, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Αραούχο, Λιβάια, Αντωνίου.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. Καιρος να φηγουν ο Βινη,Αινταρεβιτς και να γυριση ο Βασιλαντονοπουλος αφου ο Μπακακης εγινε Left Stopper στο 3-5-2 ! O Vlahomhtros που Χαθηκε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.