Header Ads


Πλησιάζει σε ΜακΚίσικ η ΑΕΚ (vids)

Πλησιάζει σε ΜακΚίσικ η ΑΕΚ (vids)


Η ΑΕΚ έχει επαφές με τον Σακίλ ΜακΚίσικ και προσπαθεί να εντάξει στο ρόστερ της τον 27χρονο σμολ φόργουορντ.


Στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ μετά την ήττα από το Λαύριο επικράτησε προβληματισμός και οι «κιτρινόμαυροι» ήταν δεδομένο πως θα προχωρήσουν σε αλλαγές. Άλλωστε, ο Μπάντζα Σι θεωρείται... ξένο σώμα, ενώ κοντά στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Κέλσεϊ Μπάρλοου, όπως σας είχε ενημερώσει το SDNA.

Έτσι, η «Ένωση»... σκανάρει την αγορά για αξιόλογες περιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν.

Οι πληροφορίες του sdna.gr αναφέρουν πως οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον 27χρονο Αμερικανό φόργουορντ, που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην Γκραν Κανάρια, αλλά έμεινε ελεύθερος από τους Ισπανούς το μεσημέρι της Τετάρτης (6/12). Μάλιστα, οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, δηλαδή την ΑΕΚ και τον παίκτη έχουν προχωρήσει και είναι πιθανό να υπάρξει θετική έκβαση στην υπόθεση!

Προβολή εικόνας στο Twitter



Ο ΜακΚίσικ είναι 27 ετών, ύψους 1,96μ., παίζει στη θέση «3» και πέρασε τα κολεγιακά του χρόνια στο Edmonds CC και το Arizona State. Στην επαγγελματική του καριέρα την τελευταία διετία έχει περάσει από Ευρώπη και Κορέα. Την περσινή σεζόν έπαιξε στην Ουσάκ Σπορτίφ, μαζί με τον Ζακ Όγκαστ του Παναθηναϊκού Superfoods, ενώ φέτος ξεκίνησε στην ισπανική Γκραν Κανάρια, στην οποία έμεινε για περίπου δύο αγωνιστικούς μήνες.

Στο φετινό Eurocup ο Αμερικανός παίκτης μετράει έξι συμμετοχές (τις πέντε ως starter) με 7,2 πόντους (50% δίποντα, 41,7% τρίποντα, 66,7% βολές), 1,7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 0,5 κλέψιμο και 0,5 λάθος ανά ματς σε 14:26 στο παρκέ.

Δείτε τον σε δράση:





*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.