Header Ads


Unlabelled Ναυαγεί του Ερνάνι στην ΑΕΚ!

Ναυαγεί του Ερνάνι στην ΑΕΚ!


Η Πόρτο εμμένει στη θέση της να συζητά μόνο άμεση πώληση του Ερνάνι και μάλιστα ζητώντας το ποσό των 7 εκατ. ευρώ(!), με την ΑΕΚ να στρέφεται πλέον σε άλλες λύσεις για τη θέση του εξτρέμ.


Σε άλλες περιπτώσεις αναγκάζεται να στραφεί πλέον η ΑΕΚ για τη θέση του εξτρέμ, καθώς φαίνεται να ναυαγεί οριστικά το θέμα του Ερνάνι. Η ΑΕΚ κατέβαλε το τελευταίο διάστημα προσπάθεια, έχοντας στο πλευρό της τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζέρ του, προκειμένου να πείσει την Πόρτο για τον εξάμηνο δανεισμό του, με την προοπτική και του καθορισμού μιας λογικής ρήτρας για την αγορά του το προσεχές καλοκαίρι.

Ωστόσο, παρά την πίεση που ασκήθηκε από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, οι «Δράκοι» εμμένουν στη θέση τους ότι συζητούν μόνο για την απευθείας πώληση του Ερνάνι. Μάλιστα, σε σημερινή επαφή στην οποία η πλευρά της ΑΕΚ μπήκε για πρώτη φορά στη διαδικασία να βολιδοσκοπήσει τα «θέλω» τους για την πώληση του Ερνάνι τώρα, άκουσε ένα ποσό που κρίνεται υπέρογκο (7 εκατ. ευρώ!). Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, όλα δείχνουν ότι η περίπτωση του εγκαταλείπεται με την Ένωση να στρέφεται σε άλλες λύσεις που έχει ήδη στην λίστα της για τα άκρα της επίθεσης.

Σε κάθε περίπτωση, τις αμέσως επόμενες ημέρες οι άνθρωποι της Ένωσης σκοπεύουν να ρίξουν όλο το βάρος τους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Έρικ Μοράν και έχοντας κλείσει τις δύο πιο... επείγουσες μεταγραφές, θα αναζητήσουν την καλύτερη δυνατή λύση και για τα εξτρέμ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει διάθεση να «χαθεί» πολύς χρόνος.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.