Header Ads


Unlabelled Πρόωρο «διαζύγιο» τον Γενάρη με Ανέστη!

Πρόωρο «διαζύγιο» τον Γενάρη με Ανέστη!


Το ενδιαφέρον από Αγγλία, Γαλλία και Βέλγιο για τον Έλληνα τερματοφύλακα και το πρόωρο «διαζύγιο» με την ΑΕΚ.


Ο Γιάννης Ανέστης μπορεί να αποτέλεσε από το ξεκίνημα της σεζόν τον βασικό τερματοφύλακα της ΑΕΚ, πραγματοποιώντας μάλιστα και αρκετές εντυπωσιακές εμφανίσεις, όπως εκείνη στο Μιλάνο, ωστόσο πλέον δεν βρίσκεται στην εξίσωση για τον Μανόλο Χιμένεθ. Η διαφορά που προέκυψε στις συζητήσεις του Έλληνα τερματοφύλακα με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του έφερε τον Ανέστη εκτός πλάνων, αφού έγινε σαφές, πως δεν πρόκειται να ανανεωθεί η συνεργασία του με την Ένωση, που εκπνέει το καλοκαίρι.

Ο Χιμένεθ από την πλευρά του ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να υπολογίζει τη δεδομένη στιγμή τον Ανέστη, δίνοντας προβάδισμα για τη θέση κάτω από τα δοκάρια στους Μπάρκα, Τσιντώτα. Κάτι, που αυτόματα έφερε και τον Έλληνα τερματοφύλακα σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας. Με τον Ανέστη να ψάχνει από τώρα έναν σύλλογο, προκειμένου να αποχωρήσει από την ΑΕΚ τον Γενάρη. Κάτι, που είναι πολύ πιθανό να συμβεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για τον Ανέστη υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Τσάμπιονσιπ, την γαλλική Λιλ αλλά και έναν σύλλογο από το Βέλγιο. Και εφόσον από τα παραπάνω προκύψει κάποια πρόταση, είναι πολύ πιθανό, οι δρόμοι του Ανέστη και της ΑΕΚ να χωρίσουν από τώρα. Κάτι, που φαίνεται πως αποτελεί πλέον κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών. Αφού οι διαμορφωθείσες συνθήκες καθιστούν μάλλον ανούσια την παραμονή του Ανέστη στην ΑΕΚ, μέχρι και το καλοκαίρι.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.