Header Ads


Η ΑΕΚ τιμωρεί την αλαζονεία!

Η ΑΕΚ τιμωρεί την αλαζονεία!


Το SDNA ξεψαχνίζει τις αλαζονικές δηλώσεις των αντιπάλων όταν η ΑΕΚ βρισκόταν στο... έδαφος. Η Ένωση γύρισε σαν Νέμεσις και τιμωρεί!




Η ΑΕΚ είναι ο ορισμός του «επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς» με την Ένωση να έχει ήδη απαντήσει στην αλαζονεία και τιμωρεί μία προς μια τις δηλώσεις που προκάλεσαν όταν ήταν στα κάτω της!

Η αλαζονεία, κατά την Ψυχολογία, είναι το γνώρισμα της συμπεριφοράς του ανθρώπου, που πηγάζει από την υπερτίμηση του εαυτού του. Ο αλαζόνας απομονώνει ουσιαστικά τον εαυτό του από τους συνανθρώπους του και θεωρώντας τους άλλους κατώτερους, τους χρησιμοποιεί πολλές φορές σαν αντικείμενα και τους ταπεινώνει. Το πιο προσφιλές του μέσον είναι η καθ' αυτό ειρωνεία...


Η ΑΕΚ από τη στιγμή που έπεσε στην Γ΄ Εθνική αλλά και μέχρι πριν μερικές μέρες είχε δεχτεί την ειρωνεία, αλλά κατάφερε να απαντήσει στους επικριτές της τόσο με την πρώτη θέση στη Super League όπου βρίσκεται, όσο και με την αήττητη πρόκριση της από τον όμιλο του Europa League.

Το SDNA θυμίζει ατάκες, δηλώσεις ακόμα και πανό που χλεύασαν και ειρωνεύτηκαν την Ένωση, αλλά αυτή απάντησε μέσω αγωνιστικού χώρου...
«Καλή πορεία στα χωράφια της Γ'»

Τον Αύγουστο του 2013, στην 1η αγωνιστική της Super League οι οπαδοί του ΟΦΗ στο ματς με τον Πανιώνιο ανάρτησαν πανό για την ΑΕΚ που έγραφε: «Πως τα φέρνει η πουτ@#$% η ζωή... Καλή πορεία στα χωράφια της Γ'»!

Βέβαια, οι Κρητικοί δεν είχαν ξεχάσει ένα πανό των κιτρινόμαυρων οπαδών το 2009, όταν ο ΟΦΗ είχε υποβιβαστεί, και απάντησαν με τον ίδιο τρόπο 4,5 χρόνια αργότερα! Τέσσερα χρόνια μετά η ΑΕΚ είναι στη Super League και ο ΟΦΗ στη Football League!

«Παραμύθι ερχόμαστε»

Δεν ήταν, όμως, μόνοι αντίπαλοι φίλαθλοι που χλεύασαν την ΑΕΚ, αφού τον περασμένο Γενάρη, οι ίδιοι οι φίλοι της Ένωσης με πανό ειρωνεύτηκαν το σλόγκαν του δικέφαλου αετού. Η Original στο γήπεδο της Τρίπολης στο ματς με τον Αστέρα είχαν αναρτήσει στην κερκίδα ένα πανό για την κακή αγωνιστική πορεία της ομάδας που έγραφε: «Παίκτες λαχεία, ομάδα παρωδία… Παραμύθι ερχόμαστε»! Πλέον, φαίνεται πως θα το έχουν μετανιώσει...



Σιόβας: «Νικήσαμε μια ομάδα Β’ Εθνικής»

Τον Μάρτιο του 2015, ο Ολυμπιακός γιόρταζε τα 90 χρόνια ιστορίας και επικράτησε για το Κύπελλο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με γκολ στο φινάλε και ο Δημήτρης Σιόβας σε δηλώσεις του στη μικτή ζώνη υποτίμησε την Ένωση:

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί δώσαμε χαρά στον κόσμο μας, να γιορτάσει τα 90 χρόνια ιστορίας έστω και με ομάδα Β’ Εθνικής. Εγώ είχα πει στην αρχή πολύ ωραίος κόσμος και πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Είπα ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ ήρθαν να δουν ένα ματς με μια ομάδα μεγάλη όπως ο Ολυμπιακός. Εάν η ΑΕΚ έπαιζε με άλλη ομάδα, μικρότερη, θα ήταν τόσος κόσμος; Είπα ότι οι οπαδοί μας μπορούν να πανηγυρίσουν για τα 90 χρόνια του συλλόγου με την πρόκρισή μας αν και νικήσαμε μια ομάδα Β’ Εθνικής».


Μαρινάκης: «Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη απάτη, ο Ολυμπιακός βαδίζει με σταθερά βήματα και τα καλύτερα έρχονται»

Λίγους μήνες αργότερα, η ΑΕΚ είχε ανέβει στη Super League και στις 17 Οκτωβρίου 2015 αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης για την 7η αγωνιστική. Τελικό αποτέλεσμα; 4-0!

Εκείνο το βράδυ, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε... επίθεση σε βάρος της ΑΕΚ και της διοίκησής της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι μεγάλες νίκες, είναι απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Αυτή η ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη, είναι ιστορική ομάδα. Η μεγάλη ΑΕΚ, ήταν η ΑΕΚ του Μπάρλου και του Νικολαΐδη και κάποιων άλλων παιδιών οι οποίοι είχαν επενδύσει. Η σημερινή ΑΕΚ είναι μια μεγάλη απάτη, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Μακάρι αυτοί που διοικούν σήμερα την ΑΕΚ να είχαν ξοδέψει χρήματα για να την κάνουν ξανά μεγάλη. Αλλά πώς να το κάνεις αυτό, όταν την έχεις αφήσει να πέσει στη Γ' Εθνική, να έχει φεσώσει όλο τον κόσμο και να το παίζεις όχι μόνο τσάμπα μάγκας, αλλά και τσάμπα ευεργέτης. Αυτές είναι αλήθειες και θα πρέπει κάποια στιγμή σε αυτόν τον τόπο να καταγράφονται. Έχω να πω το εξής: Ο Ολυμπιακός βαδίζει με σταθερά βήματα, με πίστη και αγάπη στις επιτυχίες. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε με πίστη. Τα καλύτερα έρχονται».

Ο χρόνος πάντως δικαίωσε την ΑΕΚ που συνεχίζει στην Ευρώπη αήττητη, ενώ ο Ολυμπιακός έγραψε τη χειρότερη συγκομιδή ελληνικής ομάδας στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ με μόλις μια ισοπαλία σε 6 αγώνες στον όμιλο...


Σάββας Θεοδωρίδης: «Θέλουμε την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας, ώστε να φανεί ποιος είναι ο καλύτερος»

Τον Φεβρουάριο του 2016 η ΑΕΚ επικράτησε του Ολυμπιακού με 1-0 στο ΟΑΚΑ υποχρεώνοντας τους Πειραιώτες στην πρώτη τους ήττα στη σεζόν με γκολ του Βάργκας στο 77'.

Τότε, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της και ευχήθηκε ο Ολυμπιακός να τη βρει μπροστά του στο Κύπελλο ώστε να φανεί ποιος είναι ο καλύτερος: «Ξέρουμε και να χάνουμε, με οποιεσδήποτε συνθήκες. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Εύχομαι να μας τύχει στο Κύπελλο Ελλάδας, ώστε να φανεί ποιος είναι ο καλύτερος».

Τελικά, τρεις μήνες αργότερα έγινε το χατήρι στον Σάββα Θεοδωρίδη και έφερε την Ένωση αντίπαλο του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΑΕΚ κατέκτησε δίκαια το Κύπελλο Ελλάδας για 15η φορά στην ιστορία της επικρατώντας με 2-1 στο άδειο ΟΑΚΑ...


Πριν από ελάχιστες μέρες (24 Νοεμβρίου 2017), η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Μανόλο Χιμένεθ για τη συμπεριφορά του προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι της Λεωφόρου σχολιάστηκε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός,  Κώστα Καραπαπά στο facebook ρίχνοντας... καρφιά για τη Γ΄ Εθνική: «Καταφέρατε και κάνατε και την Σούπερ Λίγκα... Γ/ Εθνική, σε όλα! Στο ίδιο επίπεδο και οι αποφάσεις... με δυο μέτρα και δυο σταθμά που προκαλούν αηδία σε όλο τον κόσμο... Ντροπή για αυτή τη νέα πρόκληση...»!

sdna
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.