Header Ads


Unlabelled Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Κέρκυρα

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Κέρκυρα


Διαβάστε την ατομική αξιολόγηση των παικτών της ΑΕΚ στην εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Κέρκυρας για την 14η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.


Τσιντώτας: Πέρασε ένα ήρεμο απόγευμα και στη μία φορά που χρειάστηκε, σε μακρινό σουτ του Μπάουμαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ με το ένα χέρι. Θα μπορούσε να είχε κρατήσει εύκολα την εστία του ανέπαφη αν η Κέρκυρα δεν κέρδιζε πέναλτι στα τελευταία λεπτά.

Γκάλο: Πραγματοποίησε μια θετική εμφάνιση. Ανέβαινε στη δεξιά πτέρυγα, όπως το συνηθίζει, και προσπαθούσε να συνδυαστεί με τον Χριστοδουλόπουλο, ενώ από δική του σέντρα προήλθε το τρίτο τέρμα της ΑΕΚ.

Τσιγκρίνσκι: Σταθερή εμφάνιση από τον Ουκρανό στόπερ, ο οποίος με την κλάση του και την εμπειρία του δεν αντιμετώπισε κινδύνους στα μετόπισθεν από την επιθετική γραμμή των Φαιάκων.

Λαμπρόπουλος: Κάλυψε το κενό του τραυματία Βράνιες και δεν αντιμετώπισε κάποιο σοβαρό πρόβλημα από τους επιθετικούς της Κέρκυρας, ενώ προσπαθούσε να χτίσει και παιχνίδι από πίσω όποτε χρειαζόταν.

Μπακάκης: Για ακόμα μια φορά ήταν σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα. Αγωνίστηκε αυτή τη φορά ως αριστερό μπακ, δείχνοντας ότι μπορεί να προσφέρει όπου του ζητηθεί μέσα στο γήπεδο.

Σιμόες: Έκανε αυτό που έπρεπε με την μπάλα να περνάει συχνά από τα πόδια του και να τη μοιράζει σωστά για να αναπτυχθεί η ΑΕΚ προς την περιοχή της Κέρκυρας. Αντικαταστάθηκε από τον Αϊντάρεβιτς στο 70’ για να πάρει τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης αφού το ματς είχε κριθεί.

Κονέ: Ήταν κινητικός από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, έπαιρνε μπάλα και έκανε παιχνίδι, προσπαθώντας συνάμα να δοκιμάσει το πόδι του από μακριά. Τη δεύτερη φορά που το επιχείρησε σκόραρε και ένα εκπληκτικό γκολ εκτός περιοχής για το 2-0, ενώ είχε συμμετοχή και στο τρίτο γκολ της Ένωσης.

Μπακασέτας: Έκανε ουσιαστικό παιχνίδι, ζητώντας την μπάλα και παίρνοντας πρωτοβουλίες για να την μοιράσει είτε στα πλάγια είτε να παίξει κάθετα και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Πραγματοποίησε μια αξιόλογη εμφάνιση και αντικαταστάθηκε στο 77’ για να πάρει κι αυτός με τη σειρά του ανάσες ξεκούρασης.

Χριστοδουλόπουλος: Έβγαλε το κλασικό πάθος που δείχνει σε κάθε παιχνίδι, προσπαθώντας να διεμβολίσει την άμυνα της Κέρκυρας από τη δεξιά πτέρυγα. Από το ξεκίνημα πάταγε περιοχή και βρέθηκε στην κατάλληλη θέση στο 12’, όπου με την επιμονή του έβαλε την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ.

Κλωναρίδης: Πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση, όντας «ζωηρός» από την αριστερή πλευρά. Επιχείρησε σέντρες μέσα στην περιοχή της Κέρκυρας και μια από αυτές στο 12’ ήταν εκείνη που δημιούργησε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ στο παιχνίδι.

Αραούχο: Ο Αργεντινός έψαχνε το γκολ, ενώ βοηθούσε και στη δημιουργία του παιχνιδιού βγαίνοντας από την περιοχή και παίζοντας το ένα-δύο είτε με τον Χριστοδουλόπουλο είτε με τον Μπακασέτα. Στο δεύτερο μέρος έδειξε για άλλη μια φορά την κλάση του σημειώνοντας το 3-0 με ένα εξαιρετικό σουτ.

Αλλαγές:

Γιακουμάκης: Μπήκε στο 62’ στη θέση του Χριστοδουλόπουλου, για να πάρει ο Λάζαρος τις απαραίτητες ανάσες. Ήταν κινητικός και ζητούσε την μπάλα στην επίθεση για να φανεί απειλητικός.

Αϊντάρεβιτς: Πέρασε στο 70’ στη θέση του Σιμόες, αλλά κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, ενώ στη φάση από την οποία προήλθε το πέναλτι της Κέρκυρας άργησε πολύ να πάει πάνω στον Νούνες.

Γιούσης: Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, περνώντας στο 77’ στο παιχνίδι στη θέση του Μπακασέτα. Έβγαλε ενέργεια αγωνιζόμενος στα λεπτά που απέμεναν με τον Χιμένεθ να τον επιβραβεύει για την εμφάνισή του στο Κύπελλο με την Καλλιθέα.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.