Χιμένεθ στους παίκτες: «Θυμάστε τι σας έλεγα για τον Μασούντ;» | AEK Fans Blog

Χιμένεθ στους παίκτες: «Θυμάστε τι σας έλεγα για τον Μασούντ;»

Written By Juker on Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 | 7:34 μ.μ.

Τι είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες του σχετικά με την ενσωμάτωση του Μασούντ στο ρόστερ και το μήνυμά του ενόψει τις επανέναρξης των υποχρεώσεων της ΑΕΚ. 


Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσθήκη του Σοτζέι Μασούντ στο ρόστερ εμφανίστηκε στην ομιλία του στους παίκτες στην προπόνηση της Παρασκευής ο Μανόλο Χιμένεθ. 

«Από σήμερα είναι μαζί μας ο Μασουντ. Να τον καλοδεχθούμε στην ομάδα και να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί. Είναι ένας παίκτης που από παλιά ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Και θυμάστε τι σας έλεγα και τι οδηγίες σας έδινα για να τον εξουδετερώσουμε όταν τον είχαμε αντίπαλο. Και τώρα είναι κοντά μας»,
τους είπε σχετικά με την απόκτηση του Ιρανού ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά που περιμένει από τους κιτρινόμαυρους ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων: «Ελπίζω να ξεκουραστήκατε αυτές τις μέρες και να περάσατε καλά με τις οικογένειες σας. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε καλά για να μπορέσουμε και πάλι να βρούμε τον ρυθμό μας και να είμαστε έτοιμοι όταν θα έχουμε το παιχνίδι».

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn