Header Ads


Βλέπει Ενσικουλού, το προχωρά για Μασούντ και Χολτσχάουζερ η ΑΕΚ

Βλέπει Ενσικουλού, το προχωρά για Μασούντ και Χολτσχάουζερ η ΑΕΚ


Τον ακραίο επιθετικό του Πλατανιά Κλαρκ Ενσικουλού φέρεται να παρακολούθησε η ΑΕΚ, που έχει σίγουρα σε πρώτο πλάνο τους Μασούντ και Χολτσχάουζερ. 


Μπορεί σήμερα τα βλέμματα στην ΑΕΚ να είναι στον αγώνα με την Κέρκυρα και την κλήρωση για τους «32» του Europa League, ωστόσο τα μεταγραφικά προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.

Ένα νέο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο είναι αυτό του Κλαρκ Ενσικουλού. Ο Κονγκολέζος με γαλλικό διαβατήριο ακραίος επιθετικός του Πλατανιά προτάθηκε και σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» τον παρακολούθησε ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς στον αγώνα με τον Πανιώνιο, όπου και σκόραρε με εκτέλεση φάουλ. Ο 25χρονος άσος, που φέτος έχει 3 γκολ και 2 ασίστ σε 14 εμφανίσεις, δεσμεύεται μέχρι το 2019 αλλά έχει ρήτρα αποδέσμευσης 250.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, στο προσκήνιο για τα καλά βρίσκονται οι Σοτζέι Μασούντ και Ράφαελ Χολτσχάουζερ. Ο Ιρανός μεσοεπιθετικός είναι ξένο σώμα στον Πανιώνιο, ωστόσο δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι και θα πρέπει να διαπιστωθεί αν και πώς μπορεί να αποκτηθεί. Ο Μανόλο Χιμένεθ τον θέλει πολύ, αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα να εντοπιστεί κάτι καλύτερο στην αγορά. Όσον αφορά στον Χολτσχάουζερ, επίσης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η Αούστρια δεν πρόκειται να αφήσει έτσι εύκολα τον πολυτιμότερο παίκτη της. Ο Αυστριακός μέσος θεωρείται πως μπορεί να καλύψει άριστα το κενό του Γιάκομπ Γιόχανσον.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.