Header Ads


Unlabelled Απίθανα πράγματα: Γιατί έχει «τρελαθεί» ο Ανέστης με την ΑΕΚ!

Απίθανα πράγματα: Γιατί έχει «τρελαθεί» ο Ανέστης με την ΑΕΚ!


Πώς ο πορτιέρε της Ένωσης έχει βάλει κι αυτός το... χεράκι του.


Μεγάλο θέμα έχει προκύψει στην ΑΕΚ με τον Γιάννη Ανέστη, καθώς είναι βέβαιο, πια, πως μένει εκτός πλάνων από τον Μανόλο Χιμένεθ για λόγους που δεν αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Έλληνας κίπερ δεν τα έχει βρει με την Ένωση για την ανανέωση του συμβολαίου του, φαίνεται πως κάτι περιμένει από το εξωτερικό και το όλο κλίμα τον έχει θέσει εκτός πλάνων του προπονητή του.

Συμπτωματικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο με ποδοσφαιριστή που δεν έχει συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του στα μέσα της σεζόν. Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν τόσο με τον Χρήστο Αραβίδη, όσο και με τον Άνταμ Τζανετόπουλο, πριν ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Δε θα μπορούσε, άλλωστε, κανείς να "κατηγορήσει" την ΑΕΚ γι' αυτή την πολιτική που ακολουθεί στο θέμα των ανανεώσεων, αφού με τον τρόπο της πιέζει τους ποδοσφαιριστές της να συμφωνήσουν με τους όρους που κρίνει ότι συμφέρουν τον σύλλογο.

Η συγκεκριμένη απόφαση της ΑΕΚ με τον Έλληνα πορτιέρο θα έλεγε κανείς ότι κάνει τον Γιάννη Ανέστη να νιώθει αδικημένος από τη συμπεριφορά της ΠΑΕ, αν και ο ίδιος από την πρώτη στιγμή δεν έδειξε θετικός στις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Οπότε σίγουρα και ο παίκτης έχει "βοηθήσει" με τη στάση του για να πάρουν τα πράγματα αυτή την εξέλιξη... 

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.