Header Ads


Η εβδομάδα του Χρήστου Γιούση είναι αυτή που όλοι θέλουν να ζήσουν

Η εβδομάδα του Χρήστου Γιούση είναι αυτή που όλοι θέλουν να ζήσουν


Μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα, άλλαξε ολόκληρη η ποδοσφαιρική ζωή του Χρήστου Γιούση στην ΑΕΚ.


Ο χρόνος στο ποδόσφαιρο είναι μια πολύ σχετική έννοια. Μέσα σε δέκατα του δευτερολέπτου μπορεί ένας παίκτης να πάει από το ζενίθ στο ναδίρ και τούμπαλιν. Όμως από την άλλη μεριά, υπάρχουν και πράγματα που όχι απλώς δεν μπορούν να γίνουν από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά χρειάζονται και πολύ χρόνο.

Πάντως σίγουρα, την εβδομάδα που ζει ο Χρήστος Γιούσης, ονειρεύονται και εύχονται να την ζήσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ίδιας ηλικίας. Είναι ωστόσο σίγουρα εξαιρετικά σπάνιο, για ένα παιδί που δεν έχει κλείσει καν ακόμα τα 19 του χρόνια και παίζει σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, να πετύχει όσα κατάφερε ο νεαρός μεσοεπιθετικός τις τελευταίες πέντε μέρες.





Βεβαίως ο Γιούσης ήδη από το περασμένο καλοκαίρι και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία, είναι κομμάτι της πρώτης ομάδας. Δείτε όμως τι κατάφερε, μέσα σε μόλις μια εβδομάδα.
Πέμπτη 30/11 – Ο Γιούσης έκανε στο ματς κυπέλλου με την Καλλιθέα ντεμπούτο σε επίσημο ματς της ΑΕΚ και πέτυχε δυο γκολ.





Σάββατο 2/12 – Ο Γιούσης ταξιδεύει στη Λιβαδειά για το ματς της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό και κάνει ντεμπούτο σε αποστολή για παιχνίδι πρωταθλήματος.

Τρίτη 5/12 – Ο Γιούσης διαβάζει το όνομα του στον πίνακα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που θα ταξιδέψουν στη Βιέννη για το παιχνίδι με την Αούστρια. Είναι η πρώτη του παρουσία σε ευρωπαϊκή αποστολή της Ένωσης.

"Η ΜΠΑΛΑ… ΧΑΜΗΛΑ"

Όλη αυτή η τρομερή εβδομάδα, είναι τεράστια υπόθεση για τον νεαρό μεσοεπιθετικό. Όμως την ίδια στιγμή, μπορεί να μην είναι και… τίποτα. Διότι ακόμα επί της ουσίας δεν έχει πετύχει τίποτα. Και μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ από την μια μεριά να βλέπει την πρόοδο του Γιούση και να του δίνει ευκαιρία, αλλά από την άλλη το μεγάλο στοίχημα είναι να τον δει να συνεχίζει την σκληρή δουλειά.
Εξάλλου αν δεν κτυπούσε ο Βλαχομήτρος πάνω σε τελείωμα φάσης στη σημερινή προπόνηση, ίσως ο Γιούσης να μην ήταν στην αποστολή για την Βιέννη. Ίσως πάλι και να ήταν έτσι κι αλλιώς, καθώς ο Χιμένεθ θέλει να τον βάζει τον νεαρό στο κλίμα. Ωστόσο η… γραμμή και για τον Γιούση και για τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες της ΑΕΚ, είναι "η μπάλα χαμηλά".

Photo credits: Eurokinissi

*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.