Header Ads


Unlabelled «Αυτόν» θέλει η ΑΕΚ τον Γενάρη!

«Αυτόν» θέλει η ΑΕΚ τον Γενάρη!


Κίνηση για την απόκτηση αμυντικού χαφ είναι πολύ πιθανό να κάνει η ΑΕΚ τον προσεχή Γενάρη, όπως βλέπουμε σε σημερινά δημοσιεύματα...


Ένα ρεπορτάζ που έχετε διαβάσει στο sportdog.gr από τις αρχές Οκτωβρίου, όταν είχαμε αποκαλύψει το όνομα του Χολτζχάουζερ ως υποψήφιου για να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, ακριβώς λόγω του ότι ψάχνουν για παίκτη στα χαφ στην Ένωση!

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς έχουν αρχίσει και κινούνται τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ, καθώς σε συνεργασία με τον Μανόλο Χιμένεθ, ψάχνουν πώς θα μπορέσουν να δυναμώσουν τον Γενάρη και να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ.

Μέχρι τώρα υπήρχαν σενάρια για κάποια προσθήκη στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπου είναι φανερό πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, ωστόσο στην ΑΕΚ κοιτούν και για άλλες περιπτώσεις, αναφέραμε, τότε, μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ, αναδεικνύοντας την επιθυμία των ανθρώπων της ΑΕΚ να ενισχυθούν με παίκτη στα χαφ τον προσεχή Γενάρη...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. Οι Κονε,Μπακασετας τωρα δυνατα με Γιουση,Βλαηομητρο,Γαλανο,Μπαμπη μαθητουδια πισω με τον ΜΕΓΑΛΟ Σημοες ,Τι μασ χρειαζετε? ενα Αριστερο Μπακ απ του Λοπεζ και φυγαμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.