Header Ads


Στον... αέρα ο Μπάρλοου στην ΑΕΚ

Στον... αέρα ο Μπάρλοου στην ΑΕΚ


Ο Μπάντζα Σι είναι... ξένο σώμα από την ΑΕΚ, ωστόσο δεν αποκλείεται να πάρει σειρά και ο Κέλσεϊ Μπάρλοου, οι εμφανίσεις του οποίου έχουν προβληματίσει τους ανθρώπους της ομάδας.


Η ήττα από το Λαύριο, αλλά κυρίως η εικόνα της ΑΕΚ απέναντι στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη προβλημάτισε άπαντες. Είναι χαρακτηριστικό πως Μάκης Αγγελόπουλος και Σωτήρης Μανωλόπουλος τα είπαν για αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής, με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ να είναι... σκασμένος με όσα είδε από την ομάδα του.

Και κάπως έτσι ήρθαν οι εξελίξεις - αλλαγές στο στρατόπεδο της ομάδας. Ο Μπάντζα Σι είναι ουσιαστικά παρελθόν και απομένει μόνο το τυπικό σκέλος για να ολοκληρωθεί η υπόθεση, ωστόσο τα πράγματα είναι... ζόρικα και για τον Κέλσεϊ Μπάρλοου.

Οι εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα είναι απογοητευτικές, με τον πρώην παίκτη των Τρικάλων να μην έχει καταφέρει να μπει στο κλίμα, αλλά και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ΑΕΚ. Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αποδεσμεύσουν τον Αμερικανό άσο, ωστόσο τα πάντα παραμένουν ρευστά και η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Το SDNA είχε γράψει από τις 12/11 πως το μέλλον του Αμερικανού ήταν αβέβαιο, με την κατάσταση να μην αλλάζει από τότε, καθώς παραμένει σε δυσμένεια, λόγω των κακών εμφανίσεών του.

Το σίγουρο είναι πως η ήττα στο Λαύριο θα φέρει εξελίξεις, ενώ τις επόμενες μέρες και ειδικά μετά το παιχνίδι της Τετάρτης (06/12, 21:00) κόντρα στην Μπαϊρόιτ, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.