Header Ads


Unlabelled Δικός της για πάντα ο Λάζαρος

Δικός της για πάντα ο Λάζαρος


Μια επαφή μένει για να συνεχίσει στην ΑΕΚ ο Χριστοδουλόπουλος – Η αδυναμία του «τίγρη», η πρακτική του Δημητριάδη, ο ξεχωριστός λόγος που τον κάνει να θέλει ΑΕΚ.


Για την ΑΕΚ μεγάλη σημασία δεν έχουν μόνο οι μεταγραφές, αλλά και οι ανανεώσεις. Ειδικά όταν στη λίστα των παικτών που περιμένουν περιλαμβάνονται ονόματα όπως Χριστοδουλόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες.

Όλα θα γίνουν όπως πρέπει, όταν πρέπει. Αλλά το πρώτο που έχει σειρά για την Ενωση, αφορά την παραμονή του Λάζαρου. Υπόθεση που σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, έχει πάρει τον δρόμο της και είναι απλά θέμα χρόνου η ανακοίνωση για την επέκταση της συνεργασίας.

Στην ΑΕΚ δεν κρύβουν πως είναι ικανοποιημένοι από τον Λάζαρο. Πίστεψαν σε αυτόν από πέρυσι, βλέπουν πως δουλεύει και λειτουργεί, ξέρουν πως είναι κομμάτι της ομάδας και ενθουσιάζει τον κόσμο.

Μέσω της ΑΕΚ ο Λάζαρος έφτασε ξανά σε τοπ επίπεδο και αυτό θέλουν να διατηρηθεί. Αλλωστε, ο Χριστοδουλόπουλος αποτελεί αδυναμία του Μελισσανίδη. Τον πιστεύει πολύ, έχουν ξεχωριστό κώδικα επικοινωνίας.

Μόλις αναλάβει ο «τίγρης», φαίνεται πως δεν θα απαιτηθούν περισσότερα από δύο λεπτά για να κλείσει η συμφωνία. Όπως συνέβαινε στο παρελθόν και με τις ανανεώσεις του Βασίλη Δημητριάδη, που αντί για…μαραθώνιους διαπραγματεύσεων μετατρέπονταν σε υποθέσεις ολιγόλεπτης διάρκειας.

Ετσι και αλλιώς, ο Λάζαρος δεν κρύβει πως θέλει να μείνει στην ΑΕΚ. Το επανέλαβε μιλώντας και στην «Ωρα των σπορ», πως θέλει να μείνει εδώ.

Αλλωστε, έχει και έξτρα οικογενειακούς – πολύ ευχάριστους – λόγους για να μείνει στην Αθήνα και να συνεχίσει σε μια ομάδα που νιώθει, ότι τον εμπιστεύονται και τον αγαπούν.

Ετσι, το θέμα του Λάζαρου δεν πρόκειται να γίνει σίριαλ, αλλά θα είναι τυπική διαδικασία.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.