Header Ads


Εκπλήξεις...στην αποστολή της ΑΕΚ από Χιμένεθ!

Εκπλήξεις...στην αποστολή της ΑΕΚ από Χιμένεθ!


Ο Ούρος Τσόσιτς κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής της ΑΕΚ για τον κρίσιμο αγώνα με την Αούστρια στη Βιέννη. Στην αποστολή ο Σιμόες, αλλά και ο Ανέστης! 


Εκτός μάχης για τον αγώνα της ΑΕΚ με την Αούστρια στη Βιέννη, που θα κρίνει και την πρόκριση για τους «32» του Europa League, έμεινε ο Ούρος Τσόσιτς.

Ο Σέρβος αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον μυϊκό τραυματισμό του, έκανε ξανά ατομικό και θα μείνει στην Αθήνα για θεραπεία με στόχο να προλάβει πλέον το ματς της Δευτέρας με την Κέρκυρα.

Αντίθετα, ο Αντρές Σιμόες ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο και θα είναι διαθέσιμος, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε για την αποστολή μετά από απουσία αρκετών αγώνων τον Γιάννη Ανέστη. Πάντως το πιθανότερο είναι να παίξει βασικός πάλι ο Παναγιώτης Τσιντώτας.


Ατομικό ακολούθησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, που ούτως ή άλλως είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας, ενώ ο Ανδρέας Βλαχομήτρος υπέστη στη διάρκεια της προπόνησης διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.

Οι 21 ποδοσφαιριστές της αποστολής, που αναχωρεί την Τετάρτη (10:45) με πτήση τσάρτερ για τη Βιέννη, είναι οι: Τσιντώτας, Ανέστης, Ντούνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αραούχο.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν αύριο στις 20:00 στο
«Ερνστ Χάπελ», ενώ στις 19:15 θα μιλήσουν στα ΜΜΕ ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Σέρχιο Αραούχο.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.