Header Ads


Unlabelled Δήλωση που θα συζητηθεί από Χολτσχάουζερ!

Δήλωση που θα συζητηθεί από Χολτσχάουζερ!


Ο Ράφαελ Χολτσχάουζερ προανήγγειλε την αποχώρησή του από την Αούστρια σε δηλώσεις που θα συζητηθούν!


Η περίπτωση του Ράφαελ Χολτσχάουζερ έχει απασχολήσει την ΑΕΚ. Ο μέσος της Αούστρια φαίνεται πως έχει πάρει απόφαση ότι δεν έχει μέλλον στην ομάδα της Βιέννης, παρότι περιμένει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι.

«Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις για ανανέωση, αλλά εδώ και περίπου δύο μήνες δεν έχει υπάρξει κάτι νεότερο. Αν η Αούστρια θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιό μου, τότε εκείνη πρέπει να έρθει σε μένα. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κοινό σημείο επαφής. Αποδεκτό κι αυτό», τόνισε ο 24χρονος άσος στην ιστοσελίδα Laola.at.

«Υποθέτω πως θα είμαι εδώ μέχρι το καλοκαίρι και δεν θα φύγω τον Ιανουάριο. Δεν θέλω κι εγώ να φύγω τώρα. Αν όμως έρθει κάποια πρόταση που ικανοποιεί όλες τις πλευρές, τότε θα τη συζητήσουμε όλοι μαζί. Πάντως έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο και θα δίνω το 100% όσο φορώ τη φανέλα της Αούστρια. Το ξέρουν όλοι στην ομάδα αυτό, μπορούν να βασιστούν πάνω μου. Νιώθω καλά στην Αούστρια, η ομάδα με εμπιστεύτηκε και έχω πολλά για να την ευχαριστώ», πρόσθεσε.

Όσο για το αν έχει κάποια προτίμηση για πρωτάθλημα που θέλει να αγωνιστεί; «Είμαι ανοιχτός στα πάντα. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη χώρα που λέω ότι θέλω να πάω οπωσδήποτε εκεί. Σίγουρα τα χρήματα θα παίξουν κι αυτά το ρόλο τους. Είναι σημαντικό κι αυτό για έναν ποδοσφαιριστή, δεν μπορείς να αγνοήσεις το οικονομικό κίνητρο», απάντησε.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.