Header Ads


«Μένει ελεύθερος ο Περπέρογλου από την Χάποελ, συζητάει με την ΑΕΚ»

«Μένει ελεύθερος ο Περπέρογλου από την Χάποελ, συζητάει με την ΑΕΚ»


Η Χάποελ Ιερουσαλήμ διανύει μια κακή σεζόν, έχοντας αποκλειστεί πρόωρα από το Eurocup, με την πρωταθλήτρια Ισραήλ να ετοιμάζεται να «αδειάσει» χώρο στο ρόστερ της, κάτι το οποίο έχει άμεση σχέση με τον Στράτο Περπέρογλου.


Μετά τα μέσα Σεπτέμβρη ο Στράτος Περπέρογλου έκανε το ταξίδι για το Ισραήλ, με σκοπό να ενισχύσει την Χάποελ, η οποία είχε τον Φώτη Κατσικάρη στην άκρη του πάγκου της. Λίγο καιρό αργότερα ο Κατσικάρης αποχώρησε, με τον «Πέρπε» να παραμένει στους πρωταθλητές Ισραήλ.

Δεν αποκλείεται αυτό, όμως, να αλλάξει τις επόμενες μέρες. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «sport.walla.co.il» οι δύο πλευρές συζητούν για τη λύση της συνεργασίας τους, η οποία θα επιτρέπει στον 33χρονο φόργουορντ να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Κάπου εδώ, φυσικά, εμπλέκεται και η ΑΕΚ. Όπως έχετε ενημερωθεί από το SDNA η Ένωση «παλεύει» την περίπτωση του Έλληνα φόργουορντ, ώστε να τον κάνει δικό της και να ενισχύσει το ρόστερ της σε σημαντικό βαθμό. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να συμβεί μέχρι ο Περπέρογλου να μείνει ελεύθερος από την Χάποελ.

Αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί μέχρι το τέλος του 2017, μιας και υπάρχει σχετικός όρος στο συμβόλαιο του παίκτη. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, οι δύο πλευρές έχουν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με σκοπό να βρουν λύση στο θέμα.

Από την ΑΕΚ αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι πως θα υπάρξει κρούση και ενδιαφέρον μόλις ο παίκτης μείνει ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Ισραήλ. Την ίδια στιγμή, όμως υπάρχουν επαφές ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και την Ένωση, οι οποίες έχουν «φτιάξει» το έδαφος ώστε να υπάρξει πεδίο συνεργασίας, μόλις ο παίκτης μείνει ελεύθερος.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες από το Ισραήλ αναφέρουν πως η Χάποελ από τη στιγμή που ετοιμάζεται να;... ξεφορτωθεί τους Άλεν Όμιτς και Όστιν Ντέι δεν φέρεται διατεθειμένη να αφήσει και τον Περπέρογλου να μείνει ελεύθερος.

Μέχρι το τέλος του έτους, λοιπόν, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Περπέρογλου, με τους Ισραηλινούς να τονίζουν πως ο παίκτης διανύει τις τελευταίες μέρες του στη χώρα...

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.