Header Ads


Unlabelled Δύο μεταγραφές μέχρι Πρωτοχρονιά στην ΑΕΚ

Δύο μεταγραφές μέχρι Πρωτοχρονιά στην ΑΕΚ


Στην ΑΕΚ "φορτσάρουν" για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν δυο μεταγραφικές κινήσεις, ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας.


Υπάρχουν περισσότεροι από ένας λόγοι, που η ΑΕΚ θέλει να κινηθεί τάχιστα στις μεταγραφικές της κινήσεις. Από την πολιτική που έτσι κι αλλιώς ακολουθεί με συνέπεια ήδη από το καλοκαίρι, μέχρι και τις… κατεπείγουσες ανάγκες που έχουν προκύψει. Και από τα στενά περιθώρια χρόνου που έχει έτσι κι αλλιώς η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, μέχρι και την πρόθεση να μην μετατρέψει σε σίριαλ κάποιες υποθέσεις που ήδη είναι προχωρημένες. Με βάση αυτά τα δεδομένα, η ΑΕΚ θα "φορτσάρει", προκειμένου ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, να έχει ολοκληρώσει δυο κινήσεις. Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα για τις δυο μεταγραφές που μπορούν να κλείσουν ακόμα και μέχρι την Πρωτοχρονιά.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣΟΥΝΤ

Στην υπόθεση του Σοτζέι Μασούντ τα πράγματα είναι σχεδόν ξεκάθαρα. Όταν και τυπικά ο Ιρανός μεσοεπιθετικός μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο, θα κάνει την τελική κουβέντα με την ΑΕΚ και η μεταγραφή (εκτός απρόοπτης εμπλοκής της τελευταίας στιγμής) θα κλείσει. Στόχος του Μασούντ είναι άμεσα να ολοκληρώσει και τυπικά τη συνεργασία του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Στόχος της ΑΕΚ, να κλείσει το ταχύτερο αυτή την υπόθεση. Επομένως αν όλα κυλήσουν στους χρόνους που επιθυμούν οι δυο πλευρές, τότε η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μέχρι και το τέλος της εβδομάδας.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΑΦ

Στην ΑΕΚ η υπόθεση απόκτησης ενός αμυντικού μέσου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, είναι αυτή που "καίει" περισσότερο. Ο Χιμένεθ θα ήθελε να έχει παίκτη ακόμα και για το ματς με τον Παναιτωλικό στις 6 Γενάρη. Γι αυτό και η ΑΕΚ προσπαθεί να "τρέξει" και την περίπτωση του Έρικ Μοράν, που φαίνεται να είναι ο (πρώτος) εκλεκτός. Και ο Ισπανός μέσος θέλει να βρει το ταχύτερο την χρυσή τομή με την Λεγκανιές, από την στιγμή που δεν υπολογίζεται στον αγωνιστικό σχεδιασμό και το συμβόλαιό του, λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Σύμφωνα και με πηγές από την Ισπανία, η ΑΕΚ και ο Μοράν, θα πιέσουν προκειμένου να "τρέξουν" άμεσα οι εξελίξεις.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.