Header Ads


Unlabelled «Με δανεικούς δεν κάνεις ομάδα - Έτσι δεν λέγανε για Αραούχο-Λιβάγια;»

«Με δανεικούς δεν κάνεις ομάδα - Έτσι δεν λέγανε για Αραούχο-Λιβάγια;»


Σύμφωνοι, όλοι μας, ανεξαιρέτως, αντιμετωπίσαμε σκωπτικά το γεγονός, των δανεισμών παικτών στην ΑΕΚ. 


Ο Αραούχο ήρθε δανεικός πέρσι και ξανά φέτος, ο Λιβάγια επίσης, αλλά και ο Κονέ, με τον Τρίστασον που μας χαιρετά.

Όλοι οι Ενωσίτες δεν είδαν με ιδιαίτερη θετική διάθεση τον τρόπο με τον οποίο έγιναν αυτές οι κινήσεις. Η σκληρή πραγματικότητα όμως του σύγχρονου επαγγελματικού ποδοσφαίρου σε οδηγεί πολλές φορές σε τέτοια μονοπάτια. Ειδικά για την ΑΕΚ που ο δρόμος της επιστροφής σε υψηλό επίπεδο δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα.

Η Ένωση ακολούθησε και ακολουθεί φειδωλή πολιτική, όσον αφορά τα μεταγραφικά, προκειμένου να μην ξεφύγει ούτε ευρώ και να μην την πάθει όπως στο παρελθόν. Έχουν περάσει πλέον οι εποχές που η προεδράρα τα έσκαγε. Πλέον υπάρχει το Financial Fair Play της UEFA και τα πάντα ελέγχονται. Αν ξωκύλεις την… πούτσισες.

Όλον αυτόν τον καιρό όμως ακούμε διάφορους χαρακτηρισμούς από αντιπάλους. Ιδιαίτερα από το λιμάνι. Ακούσαμε να αποκαλούν τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας μας «καβούρια». Ακούσαμε να μας λένε, αυτοί, ότι με δανεικούς δεν κάνεις ομάδα.

Και τώρα, που άρχισαν οι εκκαθαρίσεις στον Ολυμπιακό, αφού η ομάδα τους αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και για να ελαφρυνθεί οικονομικά αδειάζει το ρόστερ της, είδαμε ένα τεράστιο ψέμα που αποκαλύφθηκε. Ο Μεχντί Καρσελά που θα αποτελέσει παρελθόν έπαιζε, λέει, δανεικός, στο λιμάνι.

Μιλάμε για έναν παίκτη, για τον οποίο το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός πλήρωσε, λέει, 2,5 εκατ.Ευρώ. Ε δεν είναι δυνατόν να άφηνε μία ομάδα έναν παίκτη που πλήρωσε. Και με την απομάκρυνσή του αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια… Φανταστείτε πόσα άλλα έχουν κάνει οι διοικούντες των πρωκτ-αθλητών Ελλάδας και τα έχουν κρύψει.

*aek-live.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.