Header Ads


Unlabelled Ανοιχτό και για τώρα του Χολσχάουζερ

Ανοιχτό και για τώρα του Χολσχάουζερ


Δεν βγαίνει από το μυαλό ο Αυστριακός χαφ, σκέψεις για άμεση απόκτηση του.


Η υπόθεση δεν είναι καινούργια. Από εκείνο το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ τον Σεπτέμβριο, μπήκε στην «κιτρινόμαυρη» ατζέντα ο Ραφαέλ Χολσχάουζερ. Τα ηγετικά χαρακτηριστικά και ο τρόπος που κινείται μέσα στο γήπεδο ο Αυστριακός, διατηρεί υψηλά ποσοστά δημοφιλίας εντός της Ενωσης και το θέμα είναι ανοιχτό. Όχι μόνο για το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος, αλλά ακόμα και για τώρα.

Στην ΑΕΚ μπορεί να έχουν κατασταλάξει στην περίπτωση του Μοράν ως πρώτου στόχου για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, αλλά το θέμα του 24χρονου Αυστριακού δεν έχει κλείσει. Μπορεί στην πρώτη διερευνητική προς την Αούστρια Βιέννης να αξιώθηκαν υπερβολικές απαιτήσεις για την παραχώρηση του, αλλά ο καιρός πιέζει τους Αυστριακούς.

Βλέπετε, είναι φανερό πως ο Χολσχάουζερ δεν υπογράφει ανανέωση, στην ΑΕΚ μπορούν να συμφωνήσουν μαζί του από την 1η Ιανουαρίου και η Αούστρια να χάσει τα πάντα. Ετσι, με δεδομένο πως αρκετοί πιστεύουν πως ο Χολσχάουζερ είναι παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά στην προσπάθεια για τίτλο, δεν είναι απίθανο να γίνει άμεσα η κίνηση.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.