Χριστοδουλόπουλος: «Είχα υπογράψει και προσύμφωνο με τη Λίβερπουλ» | AEK Fans Blog

Χριστοδουλόπουλος: «Είχα υπογράψει και προσύμφωνο με τη Λίβερπουλ»

Written By Juker on Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017 | 11:42 μ.μ.

Στην περίοδο που βρέθηκε στην Αγγλία για λογαριασμό της Λίβερπουλ, με την οποία είχε υπογράψει μάλιστα προσύμφωνο, αλλά και στους λόγους που δεν προχώρησε η μεταγραφή, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.


Για πολλά κι ενδιαφέροντα μίλησε στη συνέντευξή του στο περιοδικό People ο Λάζαρος Χριστουδουλόπουλος. Εκτός της αναφοράς στον Μίκαελ Σκίμπε και στην άποψή του πως ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός τον έχει αδικήσει, ο διεθνής άσος μίλησε και για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, κατά την περίοδο που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας μάλιστα πως είχε υπογράψει ως και προσύμφωνο με τους «reds».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στα 11 μου ξεκίνησα το ποδόσφαιρο σε ακαδημία στη Θεσσαλονίκη, όπου μεγάλωσα, κι από τότε ήξερα ότι αυτή θα είναι η δουλειά μου. Μέσα μου πίστευα ότι θα το πετύχω αυτό, αν και ήμουν πολύ μικρός. Με στήριξε και η οικογένειά μου πολύ, ήταν πάντα δίπλα μου. Ήμουν βέβαια και αρκετά αντιδραστικό παιδί και θα έκανα το δικό μου με οποιοδήποτε κόστος. Παράλληλα με το σχολείο, λοιπόν, έκανα και τις προπονήσεις μου. Καθημερινά άλλαζα πολλά λεωφορεία κι έτρεχα συνεχώς για να προλαβαίνω όλες τις υποχρεώσεις μου. Συχνά ήμουν τόσο κουρασμένος μετά το σχολείο και την προπόνηση που ένιωθα τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν. Αλλά δεν το έβαλα κάτω. Στα 17,5 υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ».

- Στα 20 σου τι ακριβώς είχε συμβεί με τον ΠΑΟΚ και τη Λίβερπουλ και είχε δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα εναντίον σου;

«Υπήρχε ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ προς εμένα ότι θα έφευγα δανεικός γιατί δεν με υπολόγιζε ο προπονητής. Την ίδια στιγμή, ήμουν 6-7 μήνες απλήρωτος, παίρνοντας ούτως ή άλλως λίγα χρήματα για τα δεδομένα της δουλειάς. Είχα μια πρόταση από τη Λίβερπουλ με έτοιμα γραμμένα τα συμβόλαια. Ενημέρωσα τον ΠΑΟΚ για την πρόταση και ζήτησαν κάποια χρήματα από την ομάδα. Η αγγλική ομάδα πίστευε ότι μπορούσε να με πάρει λόγω νομικών κατοχυρώσεων, αλλά τα πράγματα δυστυχώς δεν πήγαν όπως ήθελαν. Έτσι, έμεινα στον ΠΑΟΚ. Γεύτηκα για πολύ λίγο το όνειρο του να είσαι μέλος μιας τόσο μεγάλης ομάδας του εξωτερικού. Είχα πάει στην Αγγλία για δύο μέρες. Πέρασα ιατρικές εξετάσεις και είχα υπογράψει το προσύμφωνο, αλλά τελικά γύρισα πίσω».

- Πώς διαχειρίστηκες το έντονα αρνητικό κλίμα που υπήρχε τότε εναντίον σου;

«Ήταν δύσκολη εκείνη η περίοδος για μένα, έως και απελπιστική. Πίστευα βέβαια ότι θα βρισκόταν μια λύση και βρέθηκε. Λίγο καιρό μετά, συνέχισα την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό».

*gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn