Header Ads


Unlabelled Το μεγάλο κόλπο του Λύμπε! - Ψήνει μεταγραφάρα για την Ένωση!

Το μεγάλο κόλπο του Λύμπε! - Ψήνει μεταγραφάρα για την Ένωση!


Με ποιον θα έχει συνάντηση ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ; 


Η ΑΕΚ παίζει τον υπέρ πάντων αγώνα απέναντι στην Αούστρια, καθώς ακόμα και με ισοπαλία θα πάρει τη μεγάλη πρόκριση, ωστόσο το ταξίδι της Ένωσης στη Βιέννη αναμένεται να έχει κι άλλο σκοπό για τους Κιτρινόμαυρους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναμένεται να έχει συνάντηση με τον μάνατζερ του Ράφαελ Χόλτσχαουζερ, του μεγάλου άσου των Αυστριακών και μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ζητήσει ενίσχυση στα χαφ και ο υψηλόσωμος μέσος της Αούστρια, που είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ, είναι πολύ ψηλά στη λίστα της Ένωσης.

Ήδη έχουν γίνει κάποιες επαφές και στη Βιέννη αναμένεται να γίνουν απόψε πιο ουσιαστικές συζητήσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γίνει η μεταγραφή του παίκτη στους Κιτρινόμαυρους.

Στο μεταξύ, καμία έκπληξη δεν προκάλεσε η χθεσινή παρουσία του μάνατζερ Κίμωνα Κοκορόγιαννη στα γραφεία της ΑΕΚ.

Ο γνωστός ατζέντης εκπροσωπεί τον νεαρό-αποκάλυψη της Ένωσης, Χρήστο Γιούση, και είναι λογικό να είχε μια πρώτη επαφή με τον Νίκο Λυμπερόπουλο μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του νεαρού άσου στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλλιθέα.

Στην Ένωση, άλλωστε, πιστεύουν πολύ στον ταλαντούχο εξτρέμ και δεν αποκλείεται στο χθεσινό ραντεβού να έγινε μια πρώτη κουβέντα για νέο συμβόλαιο στον νεαρό άσο. 

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.