Header Ads


Unlabelled Βοσνιάδης: «Η ΑΕΚ είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης»

Βοσνιάδης: «Η ΑΕΚ είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης»


Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Αλέκος Βοσνιάδης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως η ΑΕΚ δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ στάθηκε στην καθοριστική απουσία του Τουράμ για την ομάδα του.


Στην αρχική του τοποθέτηση ο Αλέκος Βοσνιάδης ανέφερε: 

«Να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκρισή της στο Europa League. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε μια ομάδα που τα πηγαίνει καλά και μέσα και έξω, αλλά γνωρίζαμε ότι υπάρχει κόπωση και προσπαθούσαμε να κλείσουμε τους χώρους. Ενώ κάναμε την πρώτη φάση με τον Επστάιν, στην πρώτη φάση της ΑΕΚ δεχθήκαμε γκολ και μετά απέναντι σε ομάδες τέτοιου επιπέδου είναι δύσκολο να κρατήσεις την μπάλα και να αμυνθείς καλά. Δώσαμε τη μάχη μας, δεχθήκαμε ένα ωραίο γκολ από τον Κονέ, ήμασταν νευρικοί στην κατοχή, δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ και από εκεί και μετά κρατήσαμε λίγο παραπάνω μπάλα και προσπαθήσαμε να μειώσουμε.

Σε τέτοια ματς πρέπει να έχεις διάθεση να επιτεθείς. Δυστυχώς το κάναμε στο πρώτο μέρος και το πληρώσαμε, στη συνέχεια το διορθώσαμε. Έχουμε ένα ακόμα ματς μέχρι τη διακοπή. Θα δώσουμε τη μάχη για να πάρουμε τους βαθμούς στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να προσθέσουμε κάποια πράγματα για να καλύψουμε τις ελλείψεις. Ελπίζουμε να πάρουμε τους βαθμούς για να μπορέσουμε να μείνουμε στο τέλος στην κατηγορία».

Για το αν είναι καθοριστική η απουσία του Τουράμ: «Δώσαμε μάχη για να τον κρατήσουμε. Ήταν από τους καλύτερους πέρυσι. Δυστυχώς δεν τον έχουμε στο γήπεδο και είναι μεγάλο πλήγμα για μας. Είναι μια μεγάλη απώλεια, αλλά δεν θέλω να το επαναλαμβάνω γιατί ακυρώνω την προσπάθεια των άλλων παικτών. Πιστεύω όμως και με την επιστροφή του Τουράμ και του Νούνιες και με τις κινήσεις που πρέπει να κάνουμε θα διορθώσουμε την εικόνα».

Για το αν είναι δίκαια η ΑΕΚ στην κορυφή: «Δίκαια βρίσκεται στην κορυφή. Είναι με όλη τη σημασία της λέξης ομάδα. Βγάζει πάντα το πάθος, τη δύναμη, τη μαχητικότητα, γυρίζει τα ματς και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Βλέπουμε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, οι ομάδες είναι κοντά στην κορυφή και βλέπουμε κάτι διαφορετικό. Το αμφίρροπο φέρνει σίγουρα κόσμο πίσω και μακάρι το πρωτάθλημα να πάει έτσι ως το τέλος. Να ευχηθούμε ότι θα έρθει πάλι ο κόσμος πίσω και ο σταθερότερος να πάρει τον τίτλο».


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.