Header Ads


Ντικούδης: «Δεν υπάρχει φαβορί στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ»

Ντικούδης: «Δεν υπάρχει φαβορί στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ»


Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, Δήμος Ντικούδης, παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, στην εκπομπή "Dueto" των Σταύρου Κόλκα και Γιάννη Γιαννούλη εκεί όπου μίλησε για την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Βασίλη Σπανούλη και την διαμάχη που υπάρχει μεταξύ FIBA και Euroleague.


Αναλυτικά όσα είπε στον "Libero fm 107,4":

Αρχικά, είπε: "Ημουν στην ΑΕΚ κάτι σαν GM όταν η ομάδα ήταν στην Α2, ήμουν με άλλη διοίκηση όχι την τωρινή, έτσι έφυγα και γω. Η ΑΕΚ κάνει βήματα μπροστά. Ημουν στο γήπεδο χθες μετά από καιρό. Περίεργη η κατάσταση, ψάχνουν προπονητή, παίκτη, δεν είναι βέβαιο αν θα μείνει και πόσο ο Σάκοτα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει η προπονητική, όσοι έχουμε παίξει σε υψηλό επίπεδο είναι καλό να ασχολούνται με τη θέση του general manager.

Στην Ελλάδα εύκολα απογοητεύονται, αλλάζουν ρόστερ, προπονητής. Η φιλοσοφία δεν πρέπει να αλλάζει στις ομάδες, αυτό δύσκολα συμβαίνει στις ομάδες στην Ελλάδα".

Για την φετινή ΑΕΚ: "Είναι μία σεζόν που η ΑΕΚ ξεκίνησε με περγαμηνές, ναι μεν έκανε δύο πολύ σημαντικές νίκες για το πρεστίζ της όμως έχει σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να τερματίσει 3η και να γίνει φόβητρο για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Εμένα δεν μου αρέσει που οι ομάδες δεν έχουν κίνητρο στην Ευρώπη, ειδικά σε μία διοργάνωση σαν το Champions League. Αποκλείονται νωρίς οι ομάδες".

Για το που κρίθηκε το χθεσινό ΑΕΚ-Ολυμπιακός: "Ο Σάκοτα ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις η ΑΕΚ έκανε καλό παιχνίδι, είχε τον κόσμο, ο Ολυμπιακός ήταν άστοχος. Κλειδί για την ΑΕΚ ήταν πως δεν πανικοβλήθηκε στο φινάλε και πήρε τη νίκη που είναι πολύ σημαντική για ψυχολογικούς λόγους". 

Για τον Βασίλη Σπανούλη: Ο Σπανούλης θέλει να βρει τα πατήματά του, είναι λογικό να κάνει άσχημα παιχνίδια, καθώς έλειπε καιρό. Βλέπουμε πως παίρνει προσπάθειες και αυτό είναι κάτι που συνηθίζει ο Βασίλης πόσο μάλλον τώρα που απουσίαζε για μεγάλο διάστημα".

Για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο πρωτάθλημα: Εχω δει λίγο ΠΑΟΚ φέτος. Ο ΠΑΟΚ είναι βελτιωμένος σε σχέση με την αρχή της χρονιάς, δεν μπορώ να πω πως ποιος είναι φαβορί είναι ομάδες που θα διεκδικήσουν τη νίκη".

Για το αν κλείσει η ψαλίδα με τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό: "Το δεδομένο της Ευρωλίγκας είναι άδικο. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ασχοληθούν δεν χρειάζονται κατά την άποψή μου πολλά εκατομμύρια για να κάνεις καλή ομάδα και να ζητήσεις το κάτι παραπάνω".

Για τη κόντρα της FIBA με την Euroleague: "Μόνο το μπάσκετ βλέπει χαμένο. Είδαμε ματς-παρωδία με παίκτες που δεν αγωνίζονταν, με ομάδες να τσακώνονται με Ομοσπονδίες, όλο αυτό μου φάνηκε αστείο. Επρεπε κάποιος έστω και την τελευταία στιγμή να κάνει πίσω. Το κακό έγινε ακόμα και αν το καλοκαίρι βρεθεί λύση".

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.