Header Ads


Η ΑΕΚ...«τελείωσε» τον Καπίνο από τον Ολυμπιακό!

Η ΑΕΚ...«τελείωσε» τον Καπίνο από τον Ολυμπιακό!


Ο Στέφανος Καπίνο ήταν "τελειωμένος" από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (24/9). Από τη διοίκηση τού είχαν χρεώσει ότι δεν είχε παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης, ενώ ειδικά για το ματς με την Ένωση θεωρούσαν ότι έφερε ευθύνη στα δύο γκολ του Χριστοδουλόπουλου.


Μάλιστα, λέγεται ότι ένας από τους λόγους που "φαγώθηκε" και ο γυμναστής τερματοφυλάκων, Αλέκος Ράντος αμέσως μετά την ΑΕΚ ήταν ο... Καπίνο. Θεώρησαν στην ΠΑΕ ότι ο Ράντος έφερε ευθύνη για την εικόνα του Στέφανου.

Σχετικά με το αν συνέβη ή όχι κάποιο επεισόδιο στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Καπίνο με συμπαίκτη του ή με τον Σάββα Θεοδωρίδη, από την ΠΑΕ το διέψευδαν κατηγορηματικά.


Ο ΤΣΑΛΑΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ - ΣΚΑΦΙΔΑΣ

Ο Τάκης Λεμονής πάντως όταν έπιασε ξανά δουλειά, ζήτησε από τους ιθύνοντες την επιστροφή του Καπίνο και τελικά ο διεθνής γκολκίπερ γύρισε στο Ρέντη μετά από μία εβδομάδα. Ωστόσο, ήταν ξεκάθαρο το μήνυμα προς την πλευρά του νεαρού τερματοφύλακα, ότι ο βασικός “άσος” θα ήταν ο Σίλβιο Προτό.
Πώς έχει πλέον η κατάσταση με τους τερματοφύλακες στον Ολυμπιακό; Ο Χουτεσιώτης "προβιβάζεται" και από τρίτος γίνεται το μπακ απ του Προτό. Τρίτος γίνεται ο νεαρός Δημήτρης Σκαφίδας, ενώ στην Βοσνία υπάρχουν ένα σωρό σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να φέρνει για δοκιμή τον 17χρονο Μπένζαμιν Τσαλάκοβιτς από την Ολίμπικ Σαράγεβο.

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ

Όλα αυτά βέβαια εώς τα Χριστούγεννα. Από Γενάρη όμως ενδέχεται να υπάρξουν αφίξεις στο Ρέντη. Δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να ψαχτεί τελικά για τερματοφύλακα.
Ο Ανδρέας Γιαννιώτης έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στις 31 Αυγούστου και βρήκε αμέσως συμβόλαιο (για έναν χρόνο) με τον Ατρόμητο. Οι "ερυθρόλευκοι", εφόσον δεν ανανεώσει ο Γιαννιώτης με τους Περιστεριώτες, έχουν τον πρώτο λόγο για να τον ξαναπάρουν στο Ρέντη.





Υπάρχουν πιθανότητες να γυρίσει στον Ολυμπιακό τον Γενάρη; Τίποτα δεν αποκλείεται. Όμως, σε περίπτωση που επιστρέψει ο Γιαννιώτης στο λιμάνι, πιθανότατα θα βλέπει την... πλάτη του Προτό. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχει τον εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει στον Ατρόμητο.
Οπότε, το πιθανότερο είναι ο Γιαννιώτης να ξαναφορέσει τα κόκκινα το καλοκαίρι. Επαναλαμβάνουμε όμως ότι με τον Ολυμπιακό ποτέ δεν μπορείς να βάζεις το χέρι σου στη φωτιά. Ήδη τις τελευταίες ώρες ακούγονται πολλά. Ότι υπάρχουν σκέψεις για απόκτηση τερματοφύλακα εώς το τέλος της σεζόν εώς και το να μείνει με τριάδα τους Προτό, Χουτεσιώτη, Σκαφίδα. Οι επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο...

*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.